Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Ing. Ľubomíra Kočner
kocnerova@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

Forerunner 745 Whitestone

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-02445-13
EAN 753759263942
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bežecké a triatlonové smart hodiny s GPS
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
-  Forerunner 745 Whitestone,

-  USB kábel,

-  Manuál

 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 

Príslušenstvo

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Garmin charge™ power pack Edge

 
 
 

Príslušenstvo Edge

 

108.25  EUR   bez DPH

 

129.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Univerzálne púzdro pre športtestre

 

14.16  EUR   bez DPH

 

16.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

HRM-Dual™ pulzomer

 
 
 

HRM-Dual™ pulzomer

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

HRM-Swim™ - pulzomer pre plávanie

 
 
 

Príslušenstvo ku kompatibilných hodinkám Garmin

 

83.25  EUR   bez DPH

 

99.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Náhradný diel

 

7.49  EUR   bez DPH

 

8.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Náhradný diel

 

8.25  EUR   bez DPH

 

9.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo k športovým hodinkám Garmin

 

11.66  EUR   bez DPH

 

13.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo ANT+ snímač kadencie

 

4.16  EUR   bez DPH

 

4.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Running dynamics POD

 
 
 

Príslušenstvo Forerunner 735XT/935/, fénix 5, chronos

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo - teplotný snímač

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač rýchlosti 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač kadencie 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Varia cyklo-radar RTL515

 
 
 

Varia™ cyklo-radar RTL515 so spätným svetlom

 

166.66  EUR   bez DPH

 

199.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Varia cyklo-radar RVR315

 
 
 

Varia™ cyklo-radar RTL315

 

124.99  EUR   bez DPH

 

149.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Adaptívne cyklo-svetlo predné

 

141.58  EUR   bez DPH

 

169.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Adaptívne cyklo-svetlo predné

 

141.58  EUR   bez DPH

 

169.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Remienok na Forerunner 745, Black

 
 
 

Príslušenstvo

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Varia cyklo-radar s kamerou RCT715

 
 
 

Varia™ RCT 715 - cyklo-radar s kamerou a spätným svetlom

 

333.25  EUR   bez DPH

 

399.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Bungee remienok QuickFit 22

 
 
 

Remienok QuickFit 22

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:



PREKONAJ SVOJE OSOBNÉ REKORDY!

Tieto bežecké hodiny s GPS sú "šité na mieru" bežcom a triatlonistom, ako ste vy, ktorí potrebujú mať podrobné štatistiky tréningov a tréningy priamo na zápästí spolu so smart funkciami.


Forerunner 745

Forerunner 745

NAVRHNUTÝ PRE AKÉKOĽVEK PODMIENKY. Forerunner 745 zvládne s vami čokoľvek, kam vás šport zavedie. Je vyrobený tak, aby zaznamenal až 200 spotených behov, hrboľaté jazdy na bicykli a dlhé plávania.

ODOLNÝ A POHODLNÝ. Forerunner 745 sú pohodlné počas športových tréningov, pretekov ako aj na každodenné nosenie. Sú najmenšie a najľahšie plnohodnotné bežecké a triatlonové smart hodiny.


Optický snímač pulzu na zápästí Forerunner 745 je vybavený vstavaným optickým snímačom pulzu. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu, ktoré má svoje limity a na rozdiel od bežného pulzomera (hrudný pás) nedokáže zaznamenávať variabilitu srdcovej frekvencie. Nedokáže teda poskytovať potrebné údaje na úrovni vyšších modelov bežeckých hodiniek, ktoré využívajú snímanie prostredníctvom hrudného pásu - metrika behu. Intenzita svetla sa automaticky prispôsobuje tmavej pokožke, ale napríklad tetovanie v mieste snímania môže byť problém. Odporúčania a tipy pre správnu funkčnosť a používanie hodiniek a optického snímača nájdete v znalostnej databáze na odkaze > > >
PULSE OX Integrovaný optický snímač PULSE OX zabezpečuje presné, spoľahlivé a pohodlné meranie saturácie krvného hemoglobínu kyslíkom. Kontrola úrovne kyslíka v krvi pri používaní hodiniek vám pomôže sledovať reakcie tela na zvýšenú fyzickú aktivitu napríklad vo vysokých nadmorských výškach. Merania závisia od mnohých faktorov vrátane celkového zdravia a kondície.
ANT+ ANT+ bezdrôtové rozhranie umožňuje pripojenie voliteľných externých snímačov, ktoré doplňajú a rozširujú funkcionalitu hodiniek. Forerunner 745 podporuje pripojenie (voliteľného) pulzomera >HRM-Run™ & (voliteľných) pulzomerov >HRM-Tri™ / HRM-Swim, snímača >Running Dynamics Podu pre využitie všetkých dostupných bežeckých a plaveckých metrík. Váš indoor tréning (napr. na bežeckom páse) získa nový rozmer po pripojení bezdrôtového snímača >FootPod, ktorý meria aktuálnu rýchlosť, vzdialenosť, tempo behu, frekvenciu a počet krokov. Pre využitie potenciálu hodiniek pri jazde na bicykli ponúka Forerunner kompatibilitu s voliteľnými ANT+ snímačmi >rýchlosti & kadencie. Maximum pre cyklistický tréning "vyťažíte" po pripojení integrovaného wattmetra >Vector, ktorý posunie váš tréning na novú úroveň. Forerunner 945 podporuje aj pripojenie externého snímača teploty >tempe™.
Varia kompatibilny Forerunner 745 je možné rozšíriť aj o ďalšie ANT+ doplnkové príslušenstvo zo série > Varia™ < . Systém Varia™ prispieva k aktívnej bezpečnosti pri jazde na bicykli.
Integrovaný mp3 player Integovaný prehrávač hudby (.mp3) s pamäťou až pre 500 skladieb pre okamžité prehrávanie priamo z hodiniek. Odteraz si prehráte svoju obľúbenú hudbu priamo zo zápästia po pripojení externých bezdrôtových Bluetooth slúchadiel (nie sú súčasťou balenia). Zoznam kompatibilných bezdrôtových slúchadiel nájdete na odkaze > > > Bluetooth slúchadlá. Nahrať požadované skladby je veľmi jednoduché, stačí hodinky pripojiť k počítaču cez priložený USB kábel alebo použijete smartfón a svoj playlist si môžete synchronizovať aj cez obľúbenú streamovaciu službu ako Spotify alebo Deezer Pri tréningu už nebude pri počúvaní hudby potrebovať externý prehrávač (smartfón).
Lactate Threshold Trainning Load - Tréningová záťaž je meradlom objemu tréningu za posledných sedem dní. Je to súčet meraní nadmernej spotreby kyslíka po cvičení (EPOC) za uplynulých sedem dní. Tento ukazovateľ indikuje, či je vaša súčasná záťaž nízka, vysoká alebo sa pohybuje v optimálnom rozsahu na udržanie alebo zlepšenie úrovne vašej kondície. Training load focus - Zameranie tréningovej záťaže funguje v záujme maximálneho zlepšovania výkonnosti a kondície by mal byť tréning rozložený do troch kategórií: nízko aeróbny, vysoko aeróbny a anaeróbny. Zameranie tréningovej záťaže vám ukazuje, aká časť vášho tréningu je momentálne v každej kategórii, a ponúka tréningové ciele. Na rozhodnutie, či je vaša tréningová záťaž nízka, optimálna alebo vysoká, potrebuje funkcia zamerania tréningovej záťaže najmenej 7 dní tréningu.
Advanced Running Dynamics Pokročilá bežecká metrika behu je novinkou vo funkcionalite športových hodiniek, ktorá je dostupná po pripojení kompatibilného pulzomeru/snímača HRM-Run / HRM-Tri / Running Dynamics Pod (nie je v balení). Nové merania poskytujú komplexný náhľad na techniku behu a výkonnosť vo vzťahu k očakaváným výsledkom. Dĺžka kroku je meraná v reálnom čase pri behu. Meranie dĺžky kroku je užitočné vo vzťahu s dosahovanými tempami vašich behov. Rovnováha doby kontaktu so zemou meria symetriu doby kontaktu so zemou (len pri behu) medzi ľavou a pravou nohou. Vertikálny pomer (Vertical Ratio) je prezentovaný ako pomer hodnoty vertikálnej oscilácie a dĺžky kroku v percentuálnom vyjadrení. Inými slovami táto funkcia dokáže zmerať efektívnosť pomeru dĺžky kroku a vertikálnej oscilácie pri behu s cieľom zvýšiť efektivitu vášho behu.
Stress Score Stress Score umožňuje hodinkám monitorovať fyziologické zmeny (na základe sledovania variabilitu pulzu), ktoré môžu naznačovať zvýšenie únavy organizmu. Prílišná únava organizmu pri behu môže viesť k zraneniam, ktoré ovlyvňujú výsledné (maximálne) tempo behu. Funkcia je dostupná po pripojení kompatibilného pulzomera HRM-Premium a HRM-Run HRM-Tri. Prílišná únava organizmu pri behu môže viesť k zraneniam, ktoré ovlyvňujú výsledné (maximálne) tempo behu.
Performance condition Pripravenosť na výkon (Performance Condition) funkcia analyzuje tempo, pulz a variabilitu pulzu v reálnom čase pre posúdenie vašej pripravenosti na výkon (tréning alebo pretek).variabilitu pulzu), ktoré môžu naznačovať zvýšenie únavy organizmu. Funkcia je dostupná po pripojení kompatibilného pulzomera HRM-Dual a HRM-Run HRM-Tri.
Kadencia behu Dostupné základné metriky behu pri použití s kompatibilným pulzomerom HRM-Run / HRM-Tri (nie je v balení) - Kadencia behu, Vertikálna oscilácia, Čas kontaktu so zemou.
Trainning Effect Trainning effect vám na základe merania tepu prezradí, či si vykonávaným tréningom udržiavajte aktuálnu kondíciu alebo ju zvyšujete alebo ste sa preťažili. Training Effect meria dopad aktivity na vašu aeróbnu a anaeróbnu kondíciu. Na základe týchto informácií môžete prispôsobovať intenzitu tréningu, čo vám pomôže pri dosahovaní vytýčených cieľov. Funkcia aeróbneho tréningového efektu používa váš pulz pre meranie celkovej intenzity cvičení vzhľadom k vašej aerobní kondici a ukazuje, či si vďaka cvičeniu aktuálnu fyzickú kondíciu udržujete alebo vylepšujete. Funkcia anaerobného tréningového efektu hodnotí pulz a rychlost (alebo podávaný výkonnebo) a posudzuje vply cvičení na schopnosť podávať výkon s vysokou intenzitou.
Dobíjateľná batéria Napájanie je zabezpečené nabíjateľnou lítium - iónovou batériou s výdržou až do 16 hodín pri bežnom použití s GPS (do 6 hodín pri použití s GPS a spusteným prehrávačom hudby). Pri bežnom použití hodiniek so zapnutými smartnotifikáciami a optickým pulzomerom 24/7 výdrž do 7 dní. UltraTrac režim záznamu s GPS, ktorý poskytne hodinkám výdrž až do 21 hodín (s vypnutým optickým pulzomerom).
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, užívateľská príručka v slovenskom jazyku.
Trasový počítač Forerunner 945 Plus umožňuje označovať trasové body, navigáciu na štart - TracBack™, takže späť sa bezpečne vrátite, alebo zvolenú pozíciu, prípadne vytvárať a archivovať vlastné zemepisné body.
Vodotesnosť 50 m Použitie môže prebiehať aj v nepriaznivom počasí. Dážď, sneh, blato už nie sú nijakou prekážkou, nakoľko zariadenie je vodotesné - odolné voči namočeniu, postriekaniu vodou. Hodinky sú vodotesné do 5ATM* - odoláva tlaku, ktorý zodpovedá hĺbke 50 m. Viac informácií nájdete na stránke www.garmin.com/waterrating.
Virtual Partner Virtual Partner® je funkcia, ktorá vám pomáha pri dodržiavaní a plnení vytýčených cieľov (stanovené tempo, vzdialenosť, rýchlosť a iné).
Intervaly - beh Najúčinnejšou formou tréningu pre zlepšenie kondície, tempa a zvýšenie VO2 max je jednoznačne intervalový tréning. Aj túto pokročilú tréningovú funkciu môžete využiť na spestrenie a zlepšenie efektivity vášho tréningu. Je len na vás, aké intervaly si zvolíte. Hodinky všetky údaje zaznamenajú pre každý interval samostatne, takže po tréningu stačí aktivitu len uložiť a analyzovať.
Rozšírené tréningy Výhodou zariadenia je možnosť kategorizovať športové aktivity (plávanie, cyklistika, beh) počas jedného tréningu či zaznamenávať čas presunu medzi intervalom (depo), čo umožňuje sledovať a analyzovať výkon od štartu až do cieľa, a tiež v rámci jednotlivých intervalov. Využitie športtestera s GPS má význam nielen pri klasických športových disciplínach (beh, cyklistika), ale aj pri aktivitách, kde je inak meranie údajov obtiažne alebo nemožné. Medzi takéto športy môžeme zaradiť triathlon, in-line korčuľovanie, lyžovanie, kanoistika, windsufing a mnoho iných.
Profil plavec Štandardná analýza plaveckého výkonu je teraz doplnená o meranie a záznam pulzu aj počas plávania. Pulzomer HRM-Swim™ (nie je v balení) je špeciálne dizajnovaný pre spoľahlivé meranie pulzu vo vode (plávanie) - ideálny pre použitie výhradne počas plaveckého tréningu. Druhý pulzomer (nie je v balení) HRM-Tri™ je vytvorený s cieľom spoľahlivo merať pulz pri všetkých športoch - plávanie, beh a cyklistika plus poskytuje kompletnú metriku behu a daľšie výstupy - ideálny pre použitie počas celého triatlonového preteku. Vďaka zabudovanému akcelerometru (v hodinkách) zabezpečuje meranie a záznam údajov o plávaní na otvorenej vode aj v krytých bazénoch. Už nemusíte počítať preplávaný počet dĺžok, celkovú vzdialenosť, tempo plávania, počet a typ záberov a mnoho iného. V reálnom čase dokáže vyhodnocovať index efektivity, určiť vaše SWOLF skóre, rozoznávať až 5 plaveckých štýlov.
Drill Log S hodinkami na zápästí sa môžete viac zameriavať na vylepšovanie techniky plávania. Forerunner 745 je pripravený zaznamenávať cvičenie na záber (napr. kopanie s doskou), ktoré jednoducho identifikujete od bežného plaveckého tréningu.
Bluetooth konektivita Štandardom vo funkcionalite športových hodiniek je možnosť prepojenia hodiniek s kompatibilným smartfónom cez integrovaný Bluetooth Smart. Následne môžete využiť funkciu Group a Live tracking a tiež on-line prístup k účtu na connect.garmin.com pre nahrávanie aktivít a prípadne sťahovanie tréningových plánov, kdekoľvek v teréne (bez PC). O všetko sa postará bezplatná aplikácia Garmin Connect™ Mobile dostupná na stiahnutie > > > > > >.
GPS+Glonass Simultánny príjem signálov zo satelitných systémov GPS a GLONASS aj s podporou GALILEO. Vaša poloha bude vždy lokalizovaná s vysokou presnosťou aj v náročných podmienkach.
Gyroskopický akcelerometer Integrovaný (gyroskopický) akcelerometer v hodinkách zabepečí analýzu a záznam behu aj pri vypnutom GPS v krytých priestoroch (napr. haly)
Race predictor Na základe aktívneho používania dokáže Forerunner 745 odhadnúť vaše výsledky behu na určité vzdialenosti 5K/10K/25K a pod. (čas, tempo, rýchlosť) - Race Predictor.
Recovery advisor Váš Forerunner s pripojeným pulzomerom HRM-Run™ alebo HRM-Tri™ môžete tiež použiť na výpočet a zobrazenie odhadovaného času úplného zotavenia, pred ďalším tréningom. Funkcia "poradca pre zotavenie" zobrazí odhadovaný čas potrebné pre zotavanie ihneď po ukončení aktivity. Technológia Recovery advisor je poskytovaná a podporovaná spoločnosťou Firstbeat Technologies Ltd.
Vibračné a zvukové upozornenia Hodinky podporujú komplexné nastavenie upozornení (alarmov) pri tréningu alebo na čas (budík). Môžete zvoliť zvukové alebo vibračné upozornenia.
VO2 max. odhad Forerunner 745 môžete optimálne po pripojení pulzomera HRM-Run™ alebo HRM-Tri™ použiť aj na výpočet odhadovanej hodnoty VO2 max. VO2 max. je jeden s najlepších ukazovateľov aeróbnej vytrvalosti - maximálne využitie kyslíku. VO2 Max uvádza objem spotrebovaného kyslíku v mililitroch na kilogram telesnej hmotnosti za minútu. Všeobecne: čím vyššie číslo, tým viac kyslíka sa dostáva do svalov a výsledkom je rýchlejší a dlhší beh alebo iná aktivita. Funkcia pre odhad VO2 max. je poskytnutá a podporporová spoločnosťou Firstbeat® Technologies Ltd.
Accident detection Funkcia DETEKCIA NEHODY (incident detection) sa aktivuje napr. pri páde z bicykla. Po pripojení kompatibilného smartfónu, umožňuje Forerunner 745 nastavenie a aktiváciu funkcie prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Keď integrovaný akcelerometer detekuje pád z bicykla, tak aplikácia automaticky odošle SMS so súradnicou na vopred zadefinované (núdzové) mobilné číslo. Dostupné služby "asistenta" po pripojení kompatibilného smartfónu je možné nastaviť a aktivovať prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Následné budete schopný jednoducho a okamžite zdielať informácie o vašej aktuálej polohe v prípade potreby na vopred zadefinované (núdzové) mobilné číslo.
Body Battery Funkcia Body Battery™ monitoruje zásoby energie vášho tela. Monitor energie využíva údaje o strese, variabilitu srdcevej frekvecie (HRV), údaje o spánku a aktivitách na odhad zásob energie tela kedykoľvek. Môžete si tak naplánovať deň a optimalizovať časy pre aktivitu a odpočinok. Vyššie číslo znamená, že ste pripravení byť aktívni, zatiaľ čo nižšie číslo naznačuje, že by ste potrebovali relaxovať a trochu si odpočinúť pred tréningom. Body Battery™ vám pomáha tiež sledovať vzory v priebehu niekoľkých týždňov, takže pochopíte, ako posledné dni ovplyvňujú to, ako sa cítite dnes.
Vívofit - Kroky Zaznemanáva každý váš krok. Na displeji vidíte aktuálny počet krokov, koľko krokov ešte zostáva prejsť na splnenie denného cieľa, kalórie, vzdialenosť. Na Garmin Connect si nastavte vlastnú dĺžku kroku pri chôdzi a dĺžku kroku pri behu.
vívosmart - smart oznámenia Forerunner 745 nie je len športtester. Okrem sledovania vašej cesty k zdravému životnému štýlu vás po pripojení ku kompatibilnému smartfónu diskrétne upozorní na prichádzajúce hovory, sms a e-maily.
vívoactive - beh Existuje veľa doplnkov, ktoré využívate pri športe, ale telefón k nim už nepatrí. Stačí len zapnúť hodinky (+GPS) a spustiť jednu z predinštalovaných športových aplikácií, ktoré je možné v prípade modelu Forerunner 745 kombinovať do tzv. multišportových aktivít (napr. triathlon): beh (indoor, outdoor, na bežiacom páse), cyklistika (indoor, outdoor, MTB), chôdza (indoor, outdoor), veslovanie (indoor), plávanie v bazéne + na otvorenej vode, jóga, silový a kardio-tréning, eliptický tréning a beh do schodov, hiking, horolezectvo, lyžovanie, snowboarding, bežkovanie, SUP a iné. Pre detailnejšie informácie o vašom výkone stačí pripojiť k hodinkám ten správny snímač spomedzi kompatibilného príslušenstva. Telefón už nebudete potrebovať.
vívoactive - connect IQ Prispôsobujte a meňte si svoje hodinky podľa nálady a potrieb, vďaka aplikáciám a widgetom cez nové rozhranie Garmin Connect IQ™ . Pridávajte si dátové polia, meňte vzhľad hodiniek podľa vlastných predstáv.
vívo - garmin pay Forerunner 745 ponúka novú praktickú funkciou Garmin Pay Garmin Pay™, s ktorými môžete bezkontaktne platiť za svoje nákupy. Svoj telefón a peňaženku môžete nechať doma.
Garmin Explore App Garmin Explore™ App nová bezplatná (mobilná) aplikácia, ktorá dopĺňa praktické funkcie a využiteľnosť kompatibilných zariadení. Garmin Explore umožňuje plánovať trasy a následne ich odoslať do zariadenia so zobrazením prejdených trás na mapách, ktoré je možné stiahnuť a využívať aj off-line (bez pripojenia k internetu). Vytvorené trasy a body je možné jednoducho zdielať aj ďalšími používateľmi. Ďalšie funkcie dostupné on-line (s pripojením k internetu) poskytujú používateľovi prístup k voliteľným mapám (na stiahnutie) podľa potreby.
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti v prípade sledovania aktivity
Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin sú nástroje určené na poskytovanie informácií na zachovanie aktívneho a zdravého životného štýlu. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin fungujú pomocou snímačov, ktoré sledujú váš pohyb. Údaje a informácie poskytované týmito zariadeniami sú určené na presné sledovanie vašej aktivity, nemusia však byť presné na 100% vrátane údajov o krokoch, spánku, vzdialenosti a kalóriách. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin nie sú medicínske prístroje a údaje nimi poskytované nie sú určené na medicínske účely ani diagnostiku, ošetrenie, liečbu alebo prevenciu akýchkoľvek zdravotných problémov. Spoločnosť Garmin odporúča poradiť sa so svojím lekárom pred tým, ako sa začnete venovať nejakej športovej činnosti.
zrieknutie sa zodpovednosti Presnosť merania optického pulzomera na zápästí (Elevate)

Stránky o produkte:

https://forerunner.garmin.sk/



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Akumulátor - výdrž:  až do 7 dní (v režime smart hodín), až do 6 hodín (GPS + hudba), až do 16 hodín (so zapnutým GPS), až do 21 hodín (v režime UltraTrac)
Rozmery a vlastnosti:  --------------------------------------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  6,9 x 14,1 x 6,2 cm
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  4,38 x 4,38 x 1,33 cm
Optický pulzomer
Optický pulzomer / oximeter:  Áno
Displej - veľkosť, ŠxV:  1.2" (30.4 mm) uhlopriečka
Displej - rozlíšenie, ŠxV:  240 x 240 bodov
Displej - typ:  transflektívny farebný MIP, dotykový, Corning® Gorilla® Glass DX
Dotyková obrazovka:  Nie
Hmotnosť balenia:  202 g
Hmotnosť zariadenia:  47 g
Napájanie:  nabíjateľná lithium - ion
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  do 7 dní v režime smart hodiniek (24/7 monitorovanie pulzu, bez GPS)
Odolnosť voči vode:  Áno 5 ATM (50M)
Teplotný rozsah (- + °C):  od -20°C do + 60°C
GPS prijímač:  GPS + GLONASS + Galileo
Mapy a pamäť:  ---------------------------------------------------------------
Basemapa:  Nie
Predinštalované mapy:  Nie
Používanie pam. kariet:  Nie
product_web:  0
Funkcie a výbava:  -------------------------------------------------------------
Track log
Track log / záznam a správa trás:  Áno
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.):  Áno
Snímač srdcovej frekvencie:  Áno (voliteľný)
Snímač rýchlosti/kadencie:  Áno (voliteľný)
Krokomer - Foot Pod::  Áno (voliteľný)
Automatická synchronizácia s PC:  Áno
HRM-Run™ pulzomer s akcelerometrom:  Áno (voliteľný)
Garmin Connect™ kompatibilita:  Áno
HRM-Swim™ pulzomer pre plávanie:  Áno (voliteľný)
HRM-Tri™ pulzomer pre plávanie s akcelerometrom:  Áno (voliteľný)
Virtual Partner® (fiktívny súper)::  Áno
Okruhy (auto/manual záznam okruhov):  Áno
Auto Pause® (zast. tréning podla rýchl.):  Áno
Auto Lap® (začne okruh po urč. vzial.):  Áno
Auto Scroll (zobrazovanie stránok):  Áno
Multi-sport (zmena šport. módu):  Áno
Pokročilé tréningy -tvorba vl. tréningov:  Áno
Jednoduché tréningy (čas,vzdial., kalóri:  Áno
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity:  Áno
Alarm výkonnostný (pri dosiahnutí cieľa:  Áno
Intervalový tréning:  Áno
Úprava vzhľadu obrazoviek:  Áno
Qwerty alebo ABC klávesnica:  Nie
Barometrický výškomer:  Áno
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík):  Áno
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):  Áno
Sledovanie počtu krokov:  Áno
Zvukové alarmy/vibrácia:  Áno/Áno
Prepojenie:  USB/Bluetooth/ANT+/Wi-Fi
Iné (parametre, príslušenstvo, doplnky):  Krycie sklíčko - Corning® Gorilla® Glass DX
Garmin Pay™:  Áno


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
manuál:  WEB_FR745_lock2.pdf

 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu



 
 
 

 

Kde nakúpiť

 
 
 


 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz