Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Mgr. Peter Židuliak
ziduliak@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

HRM-Run™ pulzomer s akcelerometrom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-10997-08
EAN 753759107741
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Príslušenstvo Forerunner 620
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
Hrudný pás, snímač (modul), batéria CR 2032

 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 

Náhradný diel

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:



Tento pulzomer bol v ponuke nahradený novou generáciou HRM-Run™ pulzomera, viac informácií nájdete na uvedenom odkaze > > > > >



HRM-Run™ je hrudný pás (pulzomer) s integrovaným akcelerometrom pre merania spojené s metrikou behu - Running Dynamics, ktorá je v súčasnosti dostupná v hodinkách > >Forerunner 920XT< < > >Forerunner 620< < a tiež v hodinkách > > fénix™ 2 < < a http://www.garmin.sk/hrm-run-pulzomer-s-akcelerometrom-4g-_d5243.html Pri použití s iným kompatibilným zariadením nebudú dostupné dáta metriky behu (Running Dynamics) a pulzomer bude fungovať iba ako bežný snímač srdcového pulzu.

Konštrukcia - vyhotovenie Vyhotovenie hrudného pásu poskytuje vysoký komfort pri nosení aj vďaka elastickému popruhu, ktorý je teraz mimoriadne prispôsobivý. Použitý materiál je jemný na dotyk a pružný pre spoľahlivú aplikáciu.

- vylepšená presnosť snímania + integrovaný akcelerometer
- komfortnejšie prevedenie
- aplikačný pásik
- jednoduchá starostlivosť
- vylepšený dizajn
- hmotnosť 44g
- spoľahlivo pracuje aj v priestore kde sa nachádza do 80 ďalších snímačov. Bez interferencie.

Tréning s pulzmetrom: zobrazuje hodnoty srdcového tepu (bpm) + zobrazenie v zónovom rozsahu (medzi zónou 1 až 5) - podľa typu prístroja Nastavením cieľovej zóny srdcového tepu prístroj informuje o prekročení stanovených hodnôt rozsahu zóny (zvukový signál)

Funkcie akcelerometra

Po pripojení pulzomera k Forerunner 620 zabezpečí pulzomer HRM-Run™ zobrazenie a vyhodnocovanie dát metriky behu v reálnom čase:

Kadencia behu: Kadencia je počet krokov za minútu. Zobrazovaná hodnota je súčtom všetkých krokov (ľava i pravá noha).
Vertikálna oscilácia: je hodnota "odskoku" pri odraze počas behu. Zobrazuje sa hodnota vertikálneho pohybu tela, meraná v centimetroch pre každy krok.
Čas kontaktu so zemou: alebo Ground contact time definuje čas kontaktu so zemou pri behu pre každý krok. Čas je meraný v milisekundách. http://www.garmin.sk/default.asp?cls=stoitems&stifulltext_search=and&fulltext=forerunner+920xt


Kadencia behu Kadencia je počet krokov za minútu. Zobrazovaná hodnota je súčtom všetkých krokov (ľava i pravá noha) a hodinky ponúkajú okamžité hodnotenie na farebnej škále a a dáta sú dostupné po pripojení pulzomera k Forerunner 620.
Vertikálna oscilácia Vertikálna oscilácia je hodnota "odskoku" pri odraze počas behu. Zobrazuje sa hodnota vertikálneho pohybu tela, meraná v centimetroch na každy krok a a dáta sú dostupné po pripojení pulzomera k Forerunner 620.
Ground Contact Time Čas kontaktu so zemou pri behu alebo "Ground contact time" definuje čas kontaktu so zemou pri behu pre každý krok. Čas je meraný v milisekundách a dáta sú dostupné po pripojení pulzomera k Forerunner 620.
Vymeniteľná batéria Napájanie je zabezpečené vymeniteľnou batériou CR2032, ktorej výdrž je až 10 mesiacov (v závislosti od používania).
ANT+ kompatibilita Bezdrôtové rozhranie pre pripojenie kompatibilných športových hodiniek (nie sú v balení).
Zóny pulzu Každý má pri tréningu iný cieľ, či už je to chudnutie, zlepšenie kondície, prevencia srdcovocievnych ochorení... Pre každý cieľ je nevyhnutné sledovať pulz, aby bol tréning čo najefektívnejší. Hodinky vás upozornia zvukovým signálom na vysoký alebo naopak nízky pulz.
Vodotesnosť 10 m Pulzomer je vodotesný, nie je však určený na potápanie. Pri plávaní neprenáša merané údaje do hodiniek.
Gyroskopický akcelerometer Integrovaný (gyroskopický) akcelerometer v module zabepečí analýzu a záznam metriky behu - Running Dynamics.

Stránky o produkte:

https://forerunner.garmin.sk/dynamika.html



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Rozmery a vlastnosti:  ------------------------------------------------------------
Hmotnosť zariadenia:  44 g
product_web:  0


 
 
 

 

Návody

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kde nakúpiť

 
 
 


 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz