Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Mgr. Peter Židuliak
ziduliak@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

Forerunner 645 Sandstone

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-01863-11
EAN 753759185107
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokročilé športové hodinky s GPS a smart-funkciami
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
- Hodinky Forerunner® 645, Sandstone (remienok vhodný pre zápästie s obvodom od 127mm - do 204 mm)
- Nabíjací kábel USB
- Príručka používateľa (SK)
- Iná dokumentácia

 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 

Príslušenstvo k športovým hodinkám Garmin

 

11.66  EUR   bez DPH

 

13.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Running dynamics POD

 
 
 

Príslušenstvo Forerunner 735XT/935/, fénix 5, chronos

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo - teplotný snímač

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Univerzálne púzdro pre športtestre

 

14.16  EUR   bez DPH

 

16.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

49.99  EUR   bez DPH

 

59.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Nabíjací/dátový klip (USB-A)

 
 
 

Príslušenstvo športtestre Garmin

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

HRM-Dual™ pulzomer

 
 
 

HRM-Dual™ pulzomer

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač kadencie 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač rýchlosti 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Nová znížená cena! Pôvodná cena 399,90€ s dph

Elitný model športových GPS hodiniek určený predovšetkým pre bežcov, vhodný aj na bežné nosenie s praktickými rozšíreniami. Nová generácia zo série ultraľahkých športových hodiniek 42,5g, poskytuje pokročilú funkcionalitu hlavne pre bežecký tréning. Po pripojení pulzomera HRM-Run™ alebo Running Dynamics Pod zabezpečí zobrazenie revolučnej analýzy metriky behu - Running Dynamics (Doba kontaktu so zemou, Vertikálna oscilácia, Kadencia behu) + pokročilej metriky behu Advanced Running Dynamics ,ktorá prináša ďalšie komplexné merania - dĺžka kroku, rovnováha doby kontaktu so zemou - Ľ/P noha a vertikálny pomer.

Pokročilá funkcionalita je ďalej doplnená o fyziologické merania pre monitorovanie efektivity vášho tréningového plánu. Forerunner 645 a funkcia Trainning Status Vám pomôže monitorovať zaťaženie počas tréningu a následne odporučí dobu zotavenia, tak aby ste sa lepšie pripravili na pretek resp. ďalšiu tréningovú jednotku. Forerunner 645 je pripravený poskytnúť všetkým bežcom detailnú analýzu trasy, techniky behu a dokáže odhadnúť Váš reálny potenciál s cieľom napomáhať pri dosahovaní stanovených výkonnostných cieľov.


Optický snímač pulzu na zápästí Garmin Elevate (optický) pulzomer na zápästí vám poskytne informácie o vašom priemernom pokojovom pulze v úderoch za minútu, ako aj aktuálny pulz. Vďaka informácii o pulze sú údaje o spálených kalóriách omnoho presnejšie. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu, ktoré má svoje limity a na rozdiel od bežného pulzomera (hrudný pás) nedokáže zaznamenávať variabilitu srdcovej frekvencie. Nedokáže teda poskytovať potrebné údaje na úrovni vyšších modelov bežeckých hodiniek, ktoré využívajú snímanie prostredníctvom hrudného pásu - metrika behu. Intenzita svetla sa automaticky prispôsobuje tmavej pokožke, ale napríklad tetovanie v mieste snímania môže byť problém. Odporúčania a tipy pre správnu funkčnosť a používanie hodiniek a optického snímača nájdete v znalostnej databáze na odkaze > > >.
Running Power NOVINKA! Nová metrika vyvinutá spoločnosťou Garmin Labs. Bežecký výkon je odhadovaná hodnota a pre jej výpočet sa používajú bežecké metriky - tempo, vertikálna oscilácia, sklon terénu a iné. Výsledkom je hodnota výkonu, ktorý aplikujete pri behu na zem. Keď poznáte výkon (silu) ktorú vynaložíte každú minútu a kilometer, lepšie si prispôsobíte tempo behu a v konečnom dôsledku si lepšie rozložíte sily a ta rýchlo sa neunavíte. Podmienkou pre meranie výkonu je pripojené voliteľné príslušenstvo > >HRM-Run™< alebo > >Running Pod< . Dostupné súvisiace aplikácie sú dostupné na inštaláciu na odkaze > >Running power apps
Ovládanie v rukaviciach new Pohodlné a praktické ovládanie hodiniek cez tlačidlá po obvode je doplnené o farebný displej s vysokým rozlíšením 240 x 240 bodov, ktorý je prekrytý sklíčkom z chemicky tvrdeného skla.
ANT+ ANT+ bezdrôtové rozhranie umožňuje pripojenie voliteľných externých snímačov, ktoré doplňajú a rozširujú funkcionalitu hodiniek. Forerunner 645 podporuje pripojenie pulzomera > >HRM-Run™< a > >Running Pod< pre využitie všetkých dostupných bežeckých metrík a funkcií. Váš indoor tréning (napr. na bežeckom páse) získa nový rozmer po pripojení bezdrôtového snímača FootPod, ktorý meria aktuálnu rýchlosť, vzdialenosť, tempo behu, frekvenciu a počet krokov. Hodinky využijete aj pre cyklistiku po pripojení ANT+ snímača rýchlosti & kadencie. Tiež podporuje pripojenie externého snímača teploty tempe™.
Varia kompatibilny Forerunner 645 je možné rozšíriť aj o ďalšie ANT+ doplnkové príslušenstvo zo série > Varia™ < . Systém Varia™ prispieva k aktívnej bezpečnosti pri jazde na bicykli.
Lactate Threshold Aerobic Training Effect je funkcia pre odhad úrovne zaťaženia organizmu v aeróbnej zóne srdcového tepu. Inými slovami je to maximálna intenzita, pri ktorej je náš organizmus schopný udržiavať rovnováhu medzi tvorbou a odstraňovaním krvného laktátu. Tréningom v tejto zóne si vytvárate a v konečnom dôsledku zvyšujete aeróbny základ, urýchľujete spaľovanie tukov, zvyšujete vytrvalosť a výkonnosť. Merané na škále 0 až 5.
Lactate Threshold Anaerobic Training Effect je funkcia pre odhad úrovne zaťaženia organizmu v anaeróbnej zóne srdcového tepu. Hlavným prínosom tohto typu tréningu je budovanie svalovej hmoty, sily a výbušnosti. Merané na škále 0 až 5.
Advanced Running Dynamics Pokročilé bežecké metriky behu sú dostupné po pripojení voliteľných snímačov HRM-Run™ alebo Running Dynamics Pod. Nové merania poskytujú komplexný náhľad na techniku behu a výkonnosť vo vzťahu k očakaváným výsledkom. Dĺžka kroku je meraná v reálnom čase pri behu. Meranie dĺžky kroku je užitočné vo vzťahu s dosahovanými tempami vašich behov. Rovnováha doby kontaktu so zemou meria symetriu doby kontaktu so zemou (len pri behu) medzi ľavou a pravou nohou. Vertikálny pomer (Vertical Ratio) je prezentovaný ako pomer hodnoty vertikálnej oscilácie a dĺžky kroku v percentuálnom vyjadrení. Inými slovami táto funkcia dokáže zmerať efektívnosť pomeru dĺžky kroku a vertikálnej oscilácie pri behu s cieľom zvýšiť efektivitu vášho behu.
Performance condition Training Status je nástroj (funkcia) pre monitovanie výkonnosti, ktorý automaticky vyhodnocuje záznam z aktivít (dlhdobo) spolu ďalšími indikátormi. Výsledkom sú informácie do akej miery je Váš tréning efektívny reps. prináša očakavávane výsledky (zlepšenie). Analýza anaeróbných metrík otvára ďalšie okno pre náhľad na kritické dimenzie vášho tréningového plánu. Hodinky vás budú odhadom informovať do akej miery ste schopný posúvať vaše limity. Kedykoľvek si môžete zobraziť celkové tréningové zaťaženie, ktoré je merané na základe objemu tréningových jednotiek za posledných 7-dní. A aktívne ich porovná s rovnakým rozsahom aktivít, ktoré boli v optimálnej intenzite. Viac informácií nájdete na odkaze > fyziologické metriky.
Kadencia behu Kadencia je počet krokov za minútu. Zobrazovaná hodnota je súčtom všetkých krokov (ľava i pravá noha) a hodinky ponúkajú okamžité hodnotenie na farebnej škále. Po pripojení pulzomera HRM-Run™ alebo Running Dynamics Pod.
Vertikálna oscilácia Vertikálna oscilácia je hodnota "odskoku" pri odraze počas behu. Zobrazuje sa hodnota vertikálneho pohybu tela, meraná v centimetroch na každy krok a hodinky ponúkajú okamžité hodnotenie na farebnej škále. Po pripojení pulzomera HRM-Run™ alebo Running Dynamics Pod.
Ground Contact Time Čas kontaktu so zemou pri behu alebo "Ground contact time" definuje čas kontaktu so zemou pri behu pre každý krok. Čas je meraný v milisekundách a hodinky ponúkajú okamžité hodnotenie na farebnej škále. Po pripojení pulzomera HRM-Run™ alebo Running Dynamics Pod.
Dobíjateľná batéria Napájanie je zabezpečené nabíjateľnou lítium - iónovou batériou s výdržou v závislosti od použitia. Použitie/záznam s GPS (aktivita): do 12 hodín. Režim hodinky (bez GPS) + smartnotifikácie + optický pulzomer: do 7-ich dní.
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, užívateľská príručka v slovenskom jazyku.
Prepojenie s PC Komplexnú analýzu a editáciu tréningových dát, prípravu tréningových plánov umožňuje jednoduché a funkčné prepojenie hodiniek s počítačom prostredníctvom USB. Pre vyhodnocovanie aktivít, rozšírenú analýzu a plánovanie aktivít ponúka výrobca on-line aplikáciu Garmin Connect.Dátový výstup je možné použiť aj v rôznych iných špecializovaných aplikáciach pre vyhodnocovanie tréningových dát.
Vodotesnosť 50 m Hodinku sú vodotesné a nemusíte sa obávať napríklad behu v daždi. S hodinkami sa tiež možete sprchovať prípadne odolajú celkovému ponoreniu a tlaku vody v hĺbke 50m* (5ATM).
Virtual Partner Virtual Partner® je funkcia, ktorá vám pomáha pri dodržiavaní a plnení vytýčených cieľov (stanovené tempo, vzdialenosť, rýchlosť a iné).
Intervaly - beh Najúčinnejšou formou tréningu pre zlepšenie kondície, tempa a zvýšenie VO2 max je jednoznačne intervalový tréning. Aj túto pokročilú tréningovú funkciu môžete využiť na spestrenie a zlepšenie efektivity vášho tréningu. Je len na vás, aké intervaly si zvolíte. Hodinky všetky údaje zaznamenajú pre každý interval samostatne, takže po tréningu stačí aktivitu len uložiť a analyzovať.
Rozšírené tréningy Výhodou zariadenia je možnosť kategorizovať športové aktivity (plávanie, cyklistika, beh) počas jedného tréningu či zaznamenávať čas presunu medzi intervalom (depo), čo umožňuje sledovať a analyzovať výkon od štartu až do cieľa, a tiež v rámci jednotlivých intervalov. Využitie športtestera s GPS má význam nielen pri klasických športových disciplínach (beh, cyklistika), ale aj pri aktivitách, kde je inak meranie údajov obtiažne alebo nemožné. Medzi takéto športy môžeme zaradiť triathlon, in-line korčuľovanie, lyžovanie, kanoistika, windsufing a mnoho iných.
Profil plavec Dokáže zaznamenávať a analyzovať plavecký výkon. Vďaka zabudovanému akcelerometru zabezpečuje meranie a záznam údajov o plávaní iba pri plávaní v krytých bazénoch (indoor bez GPS). Už nemusíte počítať preplávaný počet dĺžok, celkovú vzdialenosť, tempo plávania, počet a typ záberov a mnoho iného. V reálnom čase dokáže vyhodnocovať index efektivity, určiť vaše SWOLF skóre, rozoznávať až 5 plaveckých štýlov.
Bluetooth konektivita Funckie a použitie športových hodiniek rozširuje možnosť prepojenia hodiniek s kompatibilným smartfónom cez integrovaný Bluetooth Smart. Následne môžete využiť o.i. smartnotifikácie, on-line prístup k účtu na connect.garmin.com pre nahrávanie aktivít a prípadne sťahovanie tréningových plánov, kdekoľvek v teréne (bez PC). O všetko sa postará bezplatná aplikácia Garmin Connect™ Mobile dostupná na stiahnutie > > > > > >.
Golf - TruSwing Zdokonaľte svoj švih vďaka snímaču na palicu TruSwing. Forerunner 935 je kompatibilný s voliteľným externým snímačom.
GPS+Glonass Vďaka simultánnemu príjmu signálu zo satelitov GPS a Glonass máte istotu, že vaša poloha bude lokalizovaná presne aj v náročných podmienkach.
Wi-Fi - PW WI-FI konektivita pre pripojenie hodiniek k domácej sieti Wi-Fi a následné bezdrôtové odosielanie dát na Garmin Connect. Cez nakonfigurovanú Wi-Fi si tiež jednoducho nahráte vždy aktuálny softvér hodiniekj
Vibračné a zvukové upozornenia Hodinky podporujú komplexné nastavenie upozornení (alarmov) pri tréningu alebo na čas (budík). Môžete zvoliť zvukové alebo vibračné upozornenia.
VO2 max. odhad Forerunner 645 môžete o.i. použiť aj na výpočet odhadovanej hodnoty VO2 max. VO2 max. je jeden s najlepších ukazovateľov aeróbnej vytrvalosti - maximálne využitie kyslíku. VO2 Max uvádza objem spotrebovaného kyslíku v mililitroch na kilogram telesnej hmotnosti za minútu. Všeobecne: čím vyššie číslo, tým viac kyslíka sa dostáva do svalov a výsledkom je rýchlejší a dlhší beh alebo iná aktivita. Funkcia pre odhad VO2 max. je poskytnutá a podporporová spoločnosťou Firstbeat® Technologies Ltd.
vívosmart HR - pulzomer Garmin Elevate (optický) pulzomer na zápästí vám poskytne informácie o vašom priemernom pokojovom pulze v úderoch za minútu, ako aj aktuálny pulz. Vďaka informácii o pulze sú údaje o spálených kalóriách omnoho presnejšie. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu, ktoré má svoje limity a na rozdiel od bežného pulzomera (hrudný pás) nedokáže zaznamenávať variabilitu srdcovej frekvencie. Nedokáže teda poskytovať potrebné údaje na úrovni vyšších modelov bežeckých hodiniek, ktoré využívajú snímanie prostredníctvom hrudného pásu - metrika behu. Intenzita svetla sa automaticky prispôsobuje tmavej pokožke, ale napríklad tetovanie v mieste snímania môže byť problém. Odporúčania a tipy pre správnu funkčnosť a používanie hodiniek a optického snímača nájdete v znalostnej databáze na odkaze > > >.
Vivofit - Cieľ Podľa úrovne aktivity Forerunner 935 sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky Vás posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň.
Vivofit - Pohybový indikátor Buďte aktívni! Ak práve netrénujete, Forerunner 645 sleduje vašu dennú aktivitu a po hodine sedenia vám rozkáže, aby ste sa začali hýbať! Stačí pár minút chôdze a upozornenie sa stratí.
Vívofit - Kroky Forerunner 645 tiež zaznemanáva každý váš krok počas bežného dňa. Na displeji sa zobrajue aktuálny počet krokov, koľko krokov ešte zostáva na splnenie vášho denného cieľa. Spálené kalórie.
vívosmart - Virb start/stop Ovládajte svoju kameru Virb™ cez svoj Forerunner 645. Jedným dotykom spustíte alebo zastavíte nahrávanie vašich zážitkov.
vívosmart - smart oznámenia Okrem sledovania vášho aktívneho životného štýlu vás po pripojení ku kompatibilnému smartfónu Forerunner® 645 diskrétne upozorní na prichádzajúce hovory, sms, e-maily, zobrazí chatové hlavičky, výstup z kalendára a ďalšie dáta v závislosti od naištalovanej aplikácie.
vívosmart - ovládanie hudby Počúvajte hudbu zo svojho smartfónu a ovládajte prehrávanie cez Forerunner 935.
vívoactive - beh Predinštalované profily športových aktivítí: beh (indoor, outdoor, na bežiacom páse, stepper), cyklistika (indoor, outdoor), chôdza(indoor, outdoor), veslovanie (indoor, outdoor), plávanie v bazéne, silový tréning, kardio tréning, yoga, eleptický trenážér, lyžovanie, snowboarding, SUP (stand-up paddle).. Pre detailnejšie informácie o vašom výkone stačí pripojiť k hodinkám ten správny snímač spomedzi kompatibilného príslušenstva. Forerunner 645 nepodporuje multišportové profily aktivít!
vívo - move iq Move IQ automaticky rozlíši aktivity ako chôdza, beh, cyklistika, plávanie a eliptický trenažér bez toho, aby ste museli zapnúť časovať aktivity. Automaticky rozozná zmenu vášho pohybu, takže môžete z chôdze prejsť do behu a automaticky sa zaznamená aktivita, ktorej detailné informácie sa zobrazia v profile na Garmin Connect alebo v mobilnej aplikácii Garmin Connect Mobile app.
vívoactive - connect IQ Prispôsobujte a meňte si svoje hodinky podľa nálady a potrieb, vďaka aplikáciám a widgetom cez nové rozhranie Garmin Connect IQ™ . Pridávajte si dátové polia, meňte vzhľad hodiniek podľa vlastných predstáv.
vívo - garmin pay Forerunner 645 ponúka novú funkciou Garmin Pay Garmin Pay™, s ktorými môžete bezkontaktne platiť za svoje nákupy. Svoj telefón a peňaženku môžete nechať doma. Ffunkcia zatiaľ nedostupná v SR, spustenie už čoskoro!.
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti v prípade sledovania aktivity
Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin sú nástroje určené na poskytovanie informácií na zachovanie aktívneho a zdravého životného štýlu. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin fungujú pomocou snímačov, ktoré sledujú váš pohyb. Údaje a informácie poskytované týmito zariadeniami sú určené na presné sledovanie vašej aktivity, nemusia však byť presné na 100% vrátane údajov o krokoch, spánku, vzdialenosti a kalóriách. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin nie sú medicínske prístroje a údaje nimi poskytované nie sú určené na medicínske účely ani diagnostiku, ošetrenie, liečbu alebo prevenciu akýchkoľvek zdravotných problémov. Spoločnosť Garmin odporúča poradiť sa so svojím lekárom pred tým, ako sa začnete venovať nejakej športovej činnosti.
zrieknutie sa zodpovednosti Presnosť merania optického pulzomera na zápästí (Elevate)

Stránky o produkte:

http://forerunner.garmin.sk



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Akumulátor - typ:  <b>Anaerobic Training Effect</b> je funkcia pre odhad úrovne zaťaženia organizmu v anaeróbnej zóne srdcového tepu. Hlavným prínosom tohto typu tréningu je budovanie svalovej hmoty, sily a výbušnosti. Merané na škále 0 až 5., nabíjateľná lithium - ion
Akumulátor - výdrž:  do 12 hodín (v tréningovom režime s GPS)
Rozmery a vlastnosti:  --------------------------------------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  14,1 x 6,9 x 5,2 cm
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  42,5 x 42,5 x 13,5 mm
Displej - veľkosť, ŠxV:  1.2" (30,4 mm) uhlopriečka
Displej - rozlíšenie, ŠxV:  240 x 240 bodov
Displej - typ:  Farebný / LCD (MIP) s podsvietením
Dotyková obrazovka:  Nie
Hmotnosť balenia:  133,2 g
Hmotnosť zariadenia:  42,2 g
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  približne 7 dní - režím hodinky (smartnotifikácie + optický pulzomer + krokomer)
Odolnosť voči vode:  Áno 5 ATM*
Teplotný rozsah (- + °C):  od -20°C do + 60°C
GPS prijímač:  GPS + GLONASS
Vysoko-citlivý prijímač:  Áno
Predinštalované mapy:  Nie
Vstavaná pamäť:  - - -
Používanie pam. kariet:  Nie
História okruhov:  200 hodín záznamu
product_web:  0, 22767, 9077
Funkcie a výbava:  -------------------------------------------------------------
Track log
Track log / záznam a správa trás:  Áno
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.):  Áno
Snímač srdcovej frekvencie:  Áno (voliteľný)
Snímač rýchlosti/kadencie:  Áno (voliteľný)
Krokomer - Foot Pod::  Áno (voliteľný)
Automatická synchronizácia s PC:  Áno
HRM-Run™ pulzomer s akcelerometrom:  Áno (voliteľný)
Garmin Connect™ kompatibilita:  Áno
Garmin Training Center® kompatibilita:  Áno
Virtual Partner® (fiktívny súper)::  Áno
Okruhy (auto/manual záznam okruhov):  Áno
Auto Pause® (zast. tréning podla rýchl.):  Áno
Auto Lap® (začne okruh po urč. vzial.):  Áno
Auto Scroll (zobrazovanie stránok):  Áno
Multi-sport (zmena šport. módu):  Áno
Pokročilé tréningy -tvorba vl. tréningov:  Áno
Jednoduché tréningy (čas,vzdial., kalóri:  Áno
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity:  Áno
Alarm výkonnostný (pri dosiahnutí cieľa:  Áno
Intervalový tréning:  Áno
Úprava vzhľadu obrazoviek:  Áno
Barometrický výškomer:  Áno
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík):  Áno
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):  Áno
Sledovanie počtu krokov:  Áno
Zvukové alarmy/vibrácia:  Áno/Áno
Garmin Pay™:  Áno


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
Manuál:  FR645web_lock.pdf

 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu








 
 
 

 

Kde nakúpiť

 
 
 




 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz