Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Mgr. Peter Židuliak
ziduliak@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

Kniha "Buď fit - s GPS športtesterom"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

 

Part. No. K-01-04
EAN 9789526621838
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kniha "Buď fit - s GPS športtesterom"
 
 
 
 
 
  •  
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 
 

Súvisiaci produkt

FORERUNNER 10 green-white

 
 
 

Športové hodinky s GPS

 

91.58  EUR   bez DPH

 

109.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:


Začínate aktívny život alebo chcete "posunúť" Váš tréning na vyššiu úroveň? Máme pre Vás motiváciu v podobe knižného titulu s názvom Buď fit - s GPS športtesterom „Počúvajte svoje telo.“ Táto myšlienka je často opakovaná, no len zriedkavo je aj vysvetlená. Táto kniha odhaľuje múdrosť, ktorá sa ukrýva v uvedenej myšlienke. Kniha vysvetľuje, ako môžete využiť GPS športtester s pulzomerom tak, aby vaše telo a myseľ pracovali spoločne a nie proti sebe. Ukážku knihy (niekoľko strán) si môžete zobraziť po rozkliknutí odkazu > BUĎ FIT <



Zopár slov na úvod...
V rámci úspešnej spolupráce s našou reprezentatnkou a olympijskou víťazkou, ktorá využíva produkty Garmin, sme pripravili rozšírený obsah a fotografie. Nastja Kuzmina pre nás i Vás napísala niekoľko riadkov s cieľom motivovať a priblížiť jej postoj k používaniu športových GPS hodiniek pri bežnom tréningu alebo pretekoch.

Motivácia
nemá nič spoločné s pevnou vôľou. Pravá motivácia je pozitívnou odozvou, ktorú dostáva vaša myseľ od vášho organizmu, ak cvičíte presne tak, ako si to telo vyžaduje – nie príliš tvrdo, no zároveň ani príliš ľahko. To znamená, že motiváciu si môžete vybudovať rozumným cvičením na tej správnej úrovni. Športtester s GPS a pulzomerom predstavuje perfektný nástroj, ako túto úroveň nájsť.



Začiatok cesty
Každý chce byť neustále fit a vitálny, a tak sa začína cesta za týmto vysneným cieľom - neustále odznova a odznova. Beháme, navštevujeme posilňovne a kupujeme bežeckú obuv. Zrazu sa však zastavíme. A tento postup sa neustále opakuje. Dá sa to však robiť aj lepšie.

Kondícia nie je hazardná hra
Rozdiel medzi dobrou a zlou kondíciou sa javí ako záhada, no pod povrchom sa ukrýva spoločný menovateľ. Áno, kondícia má aj silný genetický základ, no váš organizmus nikdy nie je fit iba náhodou. Kondícia je tvorená na základe jednoduchých pravidiel, ktoré sú spoločné pre úplne každého. Musíte dať telu podnet, ktorý vedie k pozitívnej reakcii. To znamená, že skutočný základ rozdielu medzi „fit“ a „nefit“ organizmom nespočíva v genetike, ale viac-menej vo vedomej schopnosti stimulovať organizmus.



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Rozmery a vlastnosti:  ------------------------------------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  17,5 x 22,5 x 1 cm


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
banner:  banner strip.jpg
banner:  banner strip2.jpg
banner:  banner strip1.jpg
Ukážka knihy:  BUD FIT_Slovakia_PROMO.pdf
banner:  banner strip3.jpg

 
 
 
 
 
 

Kde nakúpiť

 
 
 

 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz