Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Mgr. Peter Židuliak
ziduliak@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

Instinct, Sunburst

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-02064-03
EAN 753759228620
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Univerzálne GPS smarthodinky s optickým pulzomerom
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
- Instict, Graphite (so silikonovým remienkom vo farbe hodiniek)
- USB nabíjací kábel,
- príručka používateľa v slovenčine,
- iná dokumentácia

 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 
 

Súvisiaci produkt

HRM-Dual™ pulzomer

 
 
 

HRM-Dual™ pulzomer

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Laserový zameriavač pre luk

 

833.25  EUR   bez DPH

 

999.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Laserový zameriavač pre luk

 

833.25  EUR   bez DPH

 

999.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

inReach Mini, Gray

 
 
 

Satelitný komunikátor s GPS

 

291.58  EUR   bez DPH

 

349.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo - teplotný snímač

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo k športovým hodinkám Garmin

 

11.66  EUR   bez DPH

 

13.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Remienok QuickFit 22

 

41.66  EUR   bez DPH

 

49.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Remienok QuickFit 22

 

124.99  EUR   bez DPH

 

149.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo - náhradný diel Instinct

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo - náhradný diel Instinct

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo - náhradný diel Instinct

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo - náhradný diel Instinct

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo - náhradný diel Instinct

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo - náhradný diel Instinct

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Bungee remienok QuickFit 22

 
 
 

Remienok QuickFit 22

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Obľúbený model univerzálnych hodiniek s GPS teraz dostupný v novej farbe. Dôverujte svojim inštinktom a prekonajte svoje limity! Keď sa spoľahnete sa nový Instinct™, budete mať istotu že sa svet môže spoľahnúť na Vás. Instinct™ sú univerzálne outdoorové smart-hodinky s GPS pre široké spektrum aktivít a praktické doplnkové použitie s ďalšími zariadeniami Garmin. Robustné púzdro hodiniek je vyrobené z kompozitných materiálov fibre-reinforced polymer s chemicky-tvrdeným sklíčkom odolným voči poškriabaniu. Mimoriadne odolná konštrukcia a ďalšie parametre spĺňajú armádne štandardy MIL-STD-810G pre vysokú odolnosť voči nárazom, plameňom a ponoreniu. Instinct™ zaznamená všetky údaje počas celého dňa podľa predvoleného profilu aktivity - od behu, turistiky cez bicykel, lyžovanie, pádlovanie, indoor tréningové aktivity až po plávanie v bazéne.


Hodiny s GPS Instinct môžete používať ako bežné hodinky (čas, dátum, budík, stopky) s dostupnými on-line & smart-funkciami po pripojení k smartfónu. Po prepnutí do niektorého z používateľských profilov máte okamžite na zápästí GPS navigáciu / tréningového partnera.
Displej Jasný, monochromatický TFT MIP duálny displej s rozmermi 23 x 23 mm a vysokým rozlíšením až 128 x 128 bodov a antireflexným povrchom. Jasne čitateľný za každých svetelných podmienok. Krycie sklíčko je chemicky tvrdené s vysokou odolnosťou voči poškriabaniu.
Optický snímač pulzu na zápästí Instinct™ je vybavený vstavaným optickým snímačom pulzu. Táto technológia využíva zelené svetlo doplnené o fotodiódy - citlivé na úbytok rozptýleného svetla, ktoré preniká do pokožky. Prietok krvi (pulz) je sprevádzaný absorbovaním zeleného svetla a tento úbytok zaznamenávajú fotodiódy. Výsledkom je relatívne presné meranie pulzu, ktoré má svoje limity a na rozdiel od bežného pulzomera (hrudný pás) nedokáže zaznamenávať variabilitu srdcovej frekvencie. Nedokáže teda poskytovať potrebné údaje na úrovni vyšších modelov bežeckých hodiniek, ktoré využívajú snímanie prostredníctvom hrudného pásu - metrika behu. Intenzita svetla sa automaticky prispôsobuje tmavej pokožke, ale napríklad tetovanie v mieste snímania môže byť problém. Odporúčania a tipy pre správnu funkčnosť a používanie hodiniek a optického snímača nájdete v znalostnej databáze na odkaze > > >
Ovládanie v rukaviciach new Pohodlné a funkčné ovládanie hodiniek aj v rukaviciach. Tlačidlá sú dostatočne veľké, ľahko ovládatelné s presnou odozvou po stlačení.
ANT+ Instinct™ je štandardne vybavený ANT+ bezdrôtovým rozhraním pre pripojenie voliteľných externých snímačov ako >pulzomer PREMIUM, >snímač rýchlosti & kadencie alebo >footPOD. Tiež podporuje pripojenie externého snímača teploty tempe™.
ANT+ ANT+ bezdrôtové rozhranie umožňuje Instinct™ využiť po pripojení k zariadeniam inReach Mini, využívať ako vzdialený displej pre zobrazenie notifikácií a ovládania s možnosťou spustenia SOS. Funkcie dostupné len po pripojení voliteľného zariadenia inReach Mini. Alternatívne po pripojení k zariadeniam zo série Alpha 50 / 100 môžete využiť Instinct pre zobrazenie informácií o stave a pohybe pripojených obojkov. Používatelia laserového zamierača pre lukostrelbu XERO A1i môžu benefitovať s pripojenia hodiniek Instinct a využiť doplnkovú funkciu XERO Locations.
Bluetooth new Štandardom vo výbave je možnosť prepojenia hodiniek s kompatibilným smartfónom cez integrovaný Bluetooth Smart. Okrem smart-notifikácií môžete využiť funkciu Live/Group tracking a tiež on-line prístup k účtu na connect.garmin.com pre nahrávanie aktivít a prípadne sťahovanie tréningových plánov, kdekoľvek v teréne (bez PC). O všetko sa postará bezplatná aplikácia Garmin Connect™ Mobile dostupná na stiahnutie > > > > > >.
Kompas new Pre základnú navigáciu / orientáciu v teréne je dostupná kompasová stránka so zobrazením smeru a vzdialenosti k najbližšiemu bodu na dráhe. Vďaka jednoducho prístupnej miniaplikácia ABC snímače (Altimeter, Barometer, Compass) máte na združenom displeji okamžitý prístup ku všetkým dostupným dátam z barometra, výškomeru a kompasu. Všetky dáta sú prehľadne zobrazované aj vo forme grafov.
Stress Score Stress Score umožňuje hodinkám monitorovať fyziologické zmeny (na základe sledovania variabilitu pulzu), ktoré môžu naznačovať zvýšenie únavy organizmu. Prílišná únava organizmu pri behu môže viesť k zraneniam, ktoré ovplyvňujú výsledné (maximálne) tempo behu. Funkcia je dostupná po pripojení kompatibilného pulzomera HRM-Premium.
Dobíjateľná batéria Napájanie je zabezpečené nabíjateľnou lítium-iónovou batériou s výdržou až do 14-tich dní v režime smart hodinky so zapnutým optickým pulzomerom Elavate 24/7. Pri zapnutej aktivite s príjmom GPS signálu zaručí integrovaná batéria predĺženú dobu používania až do 16 hodín (so zapnutým optickým snímačom pulzu 24/7). V extrémne úspornom režime UltraTrac vydržia hodinky so zapnutým záznamom GPS až do 40-tich hodín.
citlivé GPS Vďaka vysokocitlivému GPS/GLONASS prijímaču, teraz s podporou systému GALILEO budete mať vždy spoľahlivé informácie o vzdialenosti, tempe/rýchlosti, čase, výške a ďalších hodnotách aj v náročnejších podmienkach (v horách, pri stromoch, budovách ...).
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine + používateľská príručka v slovenskom jazyku.
Prepojenie s PC Po ukončení dobrodružstva alebo tréningu si svoje zaznamenané údaje môžete nahrať cez USB do PC/MAC a jednoducho analyzovať v bezplatnej aplikácii Garmin Connect. Prepojenie s počítačom USB dáva možnosť zálohovania zaznamenaných údajov alebo plánovanie navigačných trás na počítači nad mapovými podkladmi. BaseCamp je bezplatná aplikácia určená predovšetkým pre používateľov turistických GPS Garmin. Umožňuje jednoducho plánovať cesty (výlety), analyzovať a spravovať zaznamenané trasy a body, prípadne spravovať body záujmu POI a mnoho iného. Viac informácií o tejto bezplatnej aplikácii získate na uvedenom odkaze >>>BASECAMP<<<
Trasový počítač Instinct™ umožňuje označovať trasové body, navigáciu na štart - TracBack™, takže späť sa bezpečne vrátite, alebo zvolenú pozíciu, prípadne vytvárať a archivovať vlastné zemepisné body. Podporuje uloženie až 1000 Waypoinov a 30 uložených trás.
Vodotesnosť 50 m Dobrodružstvo v každom počasí..... S hodinkami sa môžete sprchovať, môžete ich namočiť, dokonca s nimi môžete aj plávať. Sú odolné podľa štandardu 10 ATM*, informácií nájdete na uvedenom odkaze > > >
Virtual Partner Virtual Partner® je funkcia, ktorá vám umožní pretekať proti sebe alebo výkonom zdieľaných inými používateľmi, čo vás motivuje k lepším výkonom a dosahovaniu vyšších cieľov.
Profil plavec Nechajte hodinky zaznamenávať a analyzovať váš plavecký výkon. Vďaka zabudovanému akcelerometru zabezpečuje meranie a záznam údajov o plávaní len v krytých bazénoch. Už nemusíte počítať preplávaný počet dĺžok, celkovú vzdialenosť, tempo plávania, počet a typ záberov a mnoho iného. V reálnom čase dokáže vyhodnocovať index efektivity, určiť vaše SWOLF skóre, rozoznávať 5 plaveckých štýlov.
Používareľské profily Predinštalované profily športových aktivít: beh (indoor, outdoor, na bežiacom páse, stepper, eliptický trenažér), cyklistika (MTB, cestná, indoor), chôdza (indoor, outdoor), veslovanie (indoor, outdoor), plávanie v bazéne, silový tréning, kardio tréning, yoga, eleptický trenážér, lyžovanie & snowboarding Pre detailnejšie informácie o vašom výkone stačí pripojiť k hodinkám ten správny snímač spomedzi kompatibilného príslušenstva. Dostupné sú tiež funkcie pre základnú navigáciu a vytváranie orientačných bodov v teréne. Pri bežnom nosení počíta vaše kroky, spálené kalórie a v priebehu dňa monitoruje váš tep vďaka optickému pulzomeru Garmin Elevate priamo na vašom zápästí. Instinct nepodporuje multišportové profily aktivít, vhodné napríklad pre triahtlon!
Vibračné a zvukové upozornenia Hodinky podporujú komplexné nastavenie upozornení (alarmov) pri tréningu alebo na čas (budík). Môžete zvoliť zvukové alebo vibračné upozornenia.
Vivofit - Spánok Nastavte si režim spánku a Instinct™ bude monitorovať jeho dlžku, kvalitu a iné. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile.
Vívofit - Kroky Instinct™ umožňuje označovať trasové body, navigáciu na štart - TracBack™, takže späť sa bezpečne vrátite, alebo zvolenú pozíciu, prípadne vytvárať a archivovať vlastné zemepisné body. Podporuje uloženie až 1000 Waypoinov a 30 uložených trás. zaznemanáva každý váš krok počas bežného dňa. Na displeji sa zobrajue aktuálny počet krokov, koľko krokov ešte zostáva na splnenie vášho denného cieľa. Spálené kalórie.
vívosmart - smart oznámenia Okrem sledovania vášho aktívneho životného štýlu vás po pripojení ku kompatibilnému smartfónu Instinct™ diskrétne upozorní na prichádzajúce hovory, sms, e-maily, zobrazí chatové hlavičky, výstup z kalendára a ďalšie dáta v závislosti od naištalovanej aplikácie.
vívosmart - ovládanie hudby Počúvajte hudbu zo svojho smartfónu a ovládajte prehrávanie cez hodinky Instinct™.
Garmin Explore App Garmin Explore™ App nová bezplatná (mobilná) aplikácia, ktorá dopĺňa praktické funkcie a využiteľnosť kompatibilných zariadení. Garmin Explore umožňuje plánovať trasy a následne ich odoslať do zariadenia so zobrazením prejdených trás na mapách, ktoré je možné stiahnuť a využívať aj off-line (bez pripojenia k internetu). Vytvorené trasy a body je možné jednoducho zdielať aj ďalšími používateľmi. Ďalšie funkcie dostupné on-line (s pripojením k internetu) poskytujú používateľovi prístup k voliteľným mapám (na stiahnutie) podľa potreby.
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti v prípade sledovania aktivity
Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin sú nástroje určené na poskytovanie informácií na zachovanie aktívneho a zdravého životného štýlu. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin fungujú pomocou snímačov, ktoré sledujú váš pohyb. Údaje a informácie poskytované týmito zariadeniami sú určené na presné sledovanie vašej aktivity, nemusia však byť presné na 100% vrátane údajov o krokoch, spánku, vzdialenosti a kalóriách. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin nie sú medicínske prístroje a údaje nimi poskytované nie sú určené na medicínske účely ani diagnostiku, ošetrenie, liečbu alebo prevenciu akýchkoľvek zdravotných problémov. Spoločnosť Garmin odporúča poradiť sa so svojím lekárom pred tým, ako sa začnete venovať nejakej športovej činnosti.

Stránky o produkte:

http://instinct.garmin.sk



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Akumulátor - výdrž:  až do 16 hodín v režime s GPS - typické použitie s optickým pulzomerom
Rozmery a vlastnosti:  ------------------------------------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  13,7 x 17,6 x 5,3 cm
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  45 x 45 x 15,3 mm
Displej - veľkosť, ŠxV:  23 x 23 mm
Displej - rozlíšenie, ŠxV:  128 x 128 pix.
Displej - typ:  Monochromatický - transflective memory-in-pixel (MIP)
Dotyková obrazovka:  Nie
Materiál sklíčka:  Chemicky tvrdené sklíčko
Hmotnosť balenia:  162g
Hmotnosť zariadenia:  52g
Akumulátor - typ:  nabíjateľná Lithium-ion
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  do 14-tich dní (hodinky + 24/7 pulz + BT smartfunkcie), až do 40 hodín s GPS v režime UltraTrac
Akcelerometer:  Áno
Odolnosť voči vode:  10 ATM*
Odolnosť voči pádu:  Áno (MIL-STD-810)
GPS prijímač:  GPS + GLONASS + GALILEO
Anténa:  INT.
Vysoko-citlivý prijímač:  Áno
Mapy a pamäť:  -----------------------------------------------------------
Basemapa:  Nie
Predinštalované mapy:  N/A
Vstavaná pamäť:  16 MB
Používanie pam. kariet:  Nie
Waypointy/obľúbené/pozície:  1000
product_web:  0
Cesty:  30
Funkcie a výbava:  ------------------------------------------------------------
Track log
Track log / záznam a správa trás:  200 hodín záznamu aktivít
Záznam trás/ciest:  Áno
Správa trás/ciest:  Nie
TracBack (cesta späť):  Áno
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.):  Áno
Snímač srdcovej frekvencie:  Áno, voliteľný
Snímač rýchlosti/kadencie:  Áno, voliteľný
Krokomer - Foot Pod::  Áno, voliteľný
HRM-Run™ pulzomer s akcelerometrom:  Nepodporuje!
Garmin Connect™ kompatibilita:  Áno
HRM-Swim™ pulzomer pre plávanie:  Nepodporuje!
HRM-Tri™ pulzomer pre plávanie s akcelerometrom:  Nepodporuje!
Virtual Partner® (fiktívny súper)::  Áno
Auto Pause® (zast. tréning podla rýchl.):  Áno
Auto Lap® (začne okruh po urč. vzial.):  Áno
Auto Scroll (zobrazovanie stránok):  Áno
Multi-sport (zmena šport. módu):  Nie
Pokročilé tréningy -tvorba vl. tréningov:  Áno
Jednoduché tréningy (čas,vzdial., kalóri:  Áno
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity:  Áno
Intervalový tréning:  Áno
Úprava vzhľadu obrazoviek:  Áno
Možnosť doplniť body záujmu POI:  Nie
Bluetooth®:  Áno
Wi-Fi®:  Nie
Prehliadač obrázkov:  Nie
Qwerty alebo ABC klávesnica:  Nie
Elektronický kompas:  Áno
Electronický kompas 3D:  Áno
Barometrický výškomer:  Áno
Fitness (užívateľský profil):  Áno
Geocaching (užívateľský profil):  Áno
Recreational (turistický užívateľský pro:  Áno
Marine (námorný užívateľský profil):  Áno
Outdoor GPS hry:  Nie
Hry a zábava:  Nie
Lov/ryby kalendár:  Áno
Slnko a Mesiac informácie:  Áno
Tabuľky príliv/odliv:  Nie
Výpočet plochy:  Áno
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):  Áno
Sledovanie počtu krokov:  Áno
Aplikácie:  Garmin Connect Mobile, Connect IQ store
Garmin Pay™:  Nie


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
banner:  banner.jpg

 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu




 
 
 

 

Kde nakúpiť

 
 
 


 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz