Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Mgr. Peter Židuliak
ziduliak@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

GPSmap 66s + SK TOPO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-01918-02
EAN 753759188191
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Profesionálny ručný GPS navigátor s Topo mapou Slovenska
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
- GPSmap 66s (s predinštalovanou mapou freemap SK Topo)
- microUSB kábel
- BirdsEye voucher
- karabínka s klipom
- manuál v slovenčine

 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Držiak na bicykel

 
 
 

Príslušenstvo

 

10.75  EUR   bez DPH

 

12.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Držiak námorný - univerzál

 
 
 

Držiak námorný - univerzál

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

NiMH batériový kit

 
 
 

Originálne príslušenstvo.

 

25.00  EUR   bez DPH

 

30.00 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Voliteľné príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo - teplotný snímač

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Puzdro ochranné

 
 
 

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo turistické GPS

 

19.16  EUR   bez DPH

 

22.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo inReach+

 

8.25  EUR   bez DPH

 

9.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Klip na opasok

 
 
 

Príslušenstvo

 

8.25  EUR   bez DPH

 

9.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Klip na opasok (otočný)

 
 
 

Otočný klip na opasok.

 

8.25  EUR   bez DPH

 

9.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo turistické GPS

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Pútko na krk pre outdoor GPS

 
 
 

Príslušenstvo

 

12.49  EUR   bez DPH

 

14.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Námorná mapa - Bluechart g3 (micro SD / SD)

 

141.66  EUR   bez DPH

 

169.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Cyklistická mapa Európy pre Garmin GPS

 

41.58  EUR   bez DPH

 

49.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo inReach Mini

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Prenosné puzdro UNI

 
 
 

Prenosné púzdro - UNI.

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Sada príslušenstva pre turistické GPS

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

HRM-Dual™ pulzomer

 
 
 

HRM-Dual™ pulzomer

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Topografická mapa TransAlpine pre Garmin GPS

 

124.92  EUR   bez DPH

 

149.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač kadencie 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač rýchlosti 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Karabínka pre outdoor GPS

 
 
 

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Topografická mapa Nemecka pre Garmin GPS

 

108.25  EUR   bez DPH

 

129.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Topografická PRO mapa Španielska pre Garmin GPS

 

66.58  EUR   bez DPH

 

79.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Topografická PRO mapa Fínska pre Garmin GPS

 

83.25  EUR   bez DPH

 

99.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Topografická mapa Švajčiarska pre Garmin GPS

 

96.66  EUR   bez DPH

 

115.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Najnovší model zo série univerzálnych ručný GPS navigátorov zo série GPSmap 6x , určený pre široké spektrum aktivít s praktickou výbavou aj pre profesionálov. GPSmap 66sr je predovšetkým vybavený novým typom GPS príjimača - MULTI-BAND GNSS, ktorý poskytuje vysokú presnosť meraní aj pri nepriaznivých podmienak prostredia (napr. v zastavaných oblastiach) z legendárnej série GPSmap 6x je vy a okrem iného ponúka veľa vylepšení a nových funkcií. GPSmap 66s je vďaka svojej výbave a vlastnostiam určený pre všetkých vyznávačov outdoorových aktivít. Prakticky poslúži pri turistike, cyklotýuristike, geocachingu alebo iných outdoorových aktivitách s podporou voliteľných máp z edícií Topo, CityNavigator, Bluechart g2 a BirdsEye. Podľa voliteľných máp použijete GPSmap 66s napríklad aj pri navigácii na cestách (CityNavigator), na mori (Bluechart g2) alebo jednoducho pre navigáciu prevezmite satelitné snímky (BirdsEye) a nechajte sa navigovať k cieľu. Dostupné možnosti voliteľného príslušenstva umožňujú spoľahlivú montáž do vozidiel alebo priamo na riadidlá (moto/ATV), palubu lode a iné.

Mimoriadne odolná konštrukcia a ďalšie parametre spĺňajú armádne štandardy MIL-STD-810G . Taktickú výbavu ďalej dopĺňa výkonné integrované LED svetidlo s nastaviteľnou intenzitou vrátane svetelnej SOS signalizácie https://www.garmin.sk/turisticke-mapove-gpsmap-6x_c188.html


Vodotesnosť IPX7 Aktivity v každom počasí, aj v extrémnych podmienkach. GPSmap 66s je vodotesné podľa štandardu IPX7 a bez problémov odolá dažďu, snehu, potu, krátkodobému namočeniu.
ANT+ Zariadenie je kompatibilné s voliteľnými externým ANT+ snímačom pulzu HR PREMIUM, snímačom rýchlosti, snímačom teploty vzduchu Tempe a tiež snímačom pre Geocaching Chirp. Snímače nie sú súčasťou balenia, ich výber je dostupný na záložke súvisiace produkty..
ANT+ ANT+ bezdrôtové rozhranie umožňuje GPSmap 66s využiť po pripojení k zariadeniam inReach Mini, využívať ako vzdialený displej pre zobrazenie notifikácií a ovládania s možnosťou spustenia SOS. Funkcie dostupné len po pripojení voliteľného zariadenia inReach Mini
Vymeniteľná batéria Napájanie je zabezpečené dvoma batériami typu AA (nie sú súčasťou balenia), ktoré môžte v prípade potreby jednoducho a rýchlo vymeniť. Alternatívne môžete zvoliť voliteľné príslušenstvo - nabíjacie batérie NiMH batériový zväzok NiMH batériový zväzok
citlivé GPS Vďaka vysokocitlivému GPS/GLONASS prijímaču, teraz s podporou systému GALILEO budete mať vždy spoľahlivé informácie o vzdialenosti, tempe/rýchlosti, čase, výške a ďalších hodnotách aj v náročnejších podmienkach (v horách, pri stromoch, budovách ...).
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, užívateľská príručka v slovenskom jazyku.
Prepojenie s PC navigácia Zariadenie ľahko pripojíte k svojmu PC/Mac cez USB kábel. Pre všetkých používateľov sú dostupné zaujímavé a užitočné služby prostredníctvom bezplatnej internetovej aplikácie. Garmin Connect™ poskytuje o.i. nástroje pre správu prejdených trás, vyhodnocovanie, archiváciu a zdieľanie. Vďaka podporovanej funkcii fotonavigácia vás zariadenie dokáže navigovať aj podľa získaných obrázkov z Garmin Connect™. Pre používateľov turistických GPS je tiež určená bezplatná aplikácia >>>BASECAMP<<< , kde si môžete jednoducho plánovať cesty (výlety), analyzovať a spravovať zaznamenané trasy a body, prípadne spravovať body záujmu POI a mnoho iného. Séria GPSmap62 je tiež kompatibilná s voľným softvérom Custom Maps, ktorý transformuje papierové a elektronické mapy do formátu, ktorý si môžete nahrať do vášho navigátora.
3D kompas GPSmap 66s je vybavený elektronickým 3D kompasom, čo z neho robí spoľahlivého spoločníka aj v neznámom teréne. Už nie je potrebné držať kompas vodorovne, aby ukazoval správny smer. Jednoduché a presné ovládanie je zabezpečené cez niekoľko funkčných tlačidiel. Spoľahlivo ho tak dokážete ovládať aj za extrémnych podmienok.
Pamäť - SD karta GPSmap 66s je vybavený internou pamäťou o veľkosti 16 GB s možnosťou rozšírenia prostredníctvom dostupného slotu micro SD karty. Dostupnú pamäť môžete využiť na nahrávanie ľubovoľných máp z edícií Topo, City Navigator, BlueChart g2, BirdsEye a pod. Podporovaná veľkosť microSD karty je 32 GB SDHC.
Bluetooth konektivita Prepojenie zariadenia s kompatibilným smartfónom je vylepšené a okrem základnej funkcionality (smartnotifikácie) ponúka funkcie pre "živé" sledovanie - LiveTrack & GroupTrack s automatickým uploadom po ukončení aktivity (záznamu) priamo do účtu na connect.garmin.com. O všetko sa postará bezplatná aplikácia Garmin Connect™ Mobile dostupná na stiahnutie > > > > > >.
Altimeter Barometrický výškomer zabezpečí zobrazenie údaj na dispelji presnejšie ako kedykoľvek predtým.Vstavaný barometrický výškomer zabezpečuje presné meranie nadmorskej výšky v závislosti od zmeny tlaku vzduchu. Alternatívne poslúži aj na krátkodobú predpoveď počasia, čo oceníte najmä v horách. Novinkou je automatická kalibrácia ABC snímačov (barometer + kompas).
Mapová navigácia Model GPSmap 66s je vybavený predinštalovanou mapou freemap SK Topo > > > Freemap SK Topo je digitálna (vektorová) topografická mapa Slovenska pre turistiku a cykloturistiku, vytvorená z dát projektu OpenStreetMap. Mapa je pravidelne aktualizovaná. Odkaz na aktuálnu verziu mapy na stiahnutie > > > Mapové dáta (c) OpenStreetMap.org prispievatelia, licencované pod ODbL - http://www.openstreetmap.org/copyright Vrstevnice SRTM (c) NASA, licencované pod public domain - http://www2.jpl.nasa.gov/srtm
Mapová navigácia Súčasťou balenia je neobmedzený prístup k mapám zo satelitných snímkov vo vysokom rozlíšení BirdsEye > > > . V kombinácií s bezplatným nástrojom BaseCamp™ dokážete jednoducho prenášať a používať satelitné snímky vo vašom GPS ako podkladovú mapu. Získate tak reálny náhľad na terén vo vašom okolí, vďaka satelitným snímkam vo vysokom rozlíšení.
Wi-Fi - PW WI-FI konektivita pre pripojenie zariadenia k domácej sieti Wi-Fi a následné bezdrôtové odosielanie dát na Garmin Connect. Wi-Fi rozhranie je ďalej možné prakticky využiť pre priame na sťahovanie a použitie Birdseye máp (satelitné snímky), EPO súborov, skrýš pre Geocaching, aktuálneho firmware a tiež dát o počasí. Nakonfigurované Wi-Fi uľahčuje a rozširuje možnosti použitia zariadení zo série GPSmap 66.
vívoactive - connect IQ Prispôsobujte a dopl´ňajte funkcionalitu a aplikácie vášho zariadenia podľa potrieb. Vďaka aplikáciám a widgetom cez nové rozhranie Garmin Connect IQ™ . Pridávajte si dátové polia, aplikácie, widgety a pod. podľa vlastných predstáv a potrieb.
Garmin Explore App Garmin Explore™ App nová bezplatná (mobilná) aplikácia, ktorá dopĺňa praktické funkcie a využiteľnosť kompatibilných zariadení. Garmin Explore umožňuje plánovať trasy a následne ich odoslať do zariadenia so zobrazením prejdených trás na mapách, ktoré je možné stiahnuť a využívať aj off-line (bez pripojenia k internetu). Vytvorené trasy a body je možné jednoducho zdielať aj ďalšími používateľmi. Ďalšie funkcie dostupné on-line (s pripojením k internetu) poskytujú používateľovi prístup k voliteľným mapám (na stiahnutie) podľa potreby.
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti: poskytovateľ mapových podkladov (Freemap Slovakia) nezodpovedá za žiadne ujmy na zdraví, smrť následkom úrazu, stratu orientácie, alebo finančné straty spôsobené použitím mapových podkladov, ani nepresnosťou, prípadne chybou v poskytovaných mapových podkladoch.

Stránky o produkte:

https://gpsmap.garmin.sk



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Akumulátor - výdrž:  Až do 16 hodín (typické použitie s GPS)
Rozmery a vlastnosti:  ------------------------------------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  13,7 x 17,6 x 5,3 cm
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  6,2 x 16,3 x 3,5 cm
Displej - veľkosť, ŠxV:  3,8 x 6,3 cm
Displej - rozlíšenie, ŠxV:  240 x 400 bodov
Displej - uhlopriečka, "; cm:  3" / 7,6 cm
Displej - typ:  TFT (farebný) - transflective color
Dotyková obrazovka:  Nie
Fotoaparát:  Nie
Fotografie:  Nie
Hmotnosť balenia:  388,4 g
Hmotnosť zariadenia:  230 g (s batériami)
Akumulátor - typ:  2 x AA (nie sú v balení)
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  Až do 170 hodín (režim Expedition)
Odolnosť voči vode:  Áno (IPX7)
Teplotný rozsah (- + °C):  od - 15°C do + 70 °C
Plávanie na hladine:  Nie
GPS prijímač:  GPS + GLONASS + GALILEO
Anténa:  INT./EXT.
Vysoko-citlivý prijímač:  Áno
Podpora externej antény:  Áno
Mapy a pamäť:  -----------------------------------------------------------
Basemapa:  Áno
Predinštalované mapy:  N/A
Vstavaná pamäť:  16 GB
Používanie pam. kariet:  microSD / podpora SDHC max. 32GB
Waypointy/obľúbené/pozície:  10000
product_web:  0
Cesty:  250 (.gpx trás) / 300 (.fit aktivít)
Funkcie a výbava:  ------------------------------------------------------------
Track log
Track log / záznam a správa trás:  20.000 bodov/250 trás
Záznam trás/ciest:  Áno
Správa trás/ciest:  Áno
TracBack (cesta späť):  Áno
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.):  Áno
Snímač srdcovej frekvencie:  Áno, voliteľný
Snímač rýchlosti/kadencie:  Áno, voliteľný
Garmin Connect™ kompatibilita:  Áno
Meranie na mape (odmeranie vzdialenosti ľubovoľného miesta na mape):  Áno
Úprava vzhľadu obrazoviek:  Áno
Hlasová navigácia:  Nie
Možnosť doplniť body záujmu POI:  Áno
Wi-Fi®:  Áno
Multi-mód (jazda, túra, bicykel, loď):  Áno
Qwerty alebo ABC klávesnica:  Nie
Kompas (GPS):  Áno
Electronický kompas 3D:  Áno
Barometrický výškomer:  Áno
Automobil (užívateľský profil):  Áno
Fitness (užívateľský profil):  Áno
Geocaching (užívateľský profil):  Áno
Recreational (turistický užívateľský pro:  Áno
Marine (námorný užívateľský profil):  Áno
Outdoor GPS hry:  Áno
Hry a zábava:  Áno
Lov/ryby kalendár:  Áno
Slnko a Mesiac informácie:  Áno
Tabuľky príliv/odliv:  Áno
Výpočet plochy:  Áno
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):  Áno


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
banner:  banner3.jpg

 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu




 
 
 

 

Kde nakúpiť

 
 
 


 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz