Produkt je možno objednat jen jako součást konfigurace

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Forerunner 230, Yellow & Black

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-03717-52
EAN 753759146429
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Športové hodinky s GPS a smart-funkciami
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
Hodinky Forerunner 230 (Yellow / Black), USB kábel pre pripojenie k PC a nabíjanie, manuál v slovenčine.

 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 

Príslušenstvo k športovým hodinkám Garmin

 

11.66  EUR   bez DPH

 

13.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Univerzálne púzdro pre športtestre

 

14.16  EUR   bez DPH

 

16.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo - teplotný snímač

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Nabíjací/dátový klip (USB-A)

 
 
 

Príslušenstvo športtestre Garmin

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

HRM-Dual™ pulzomer

 
 
 

HRM-Dual™ pulzomer

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo Forerunner® 230 / 235 / 630

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo Forerunner® 230 / 235 / 630

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo Forerunner® 230 / 235 / 630

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo Forerunner® 230 / 235 / 630

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:


Nová generácia športových hodiniek s GPS ponúka komplexnú funkcionalitu predovšetkým pre bežecký tréning. So vstavaným akcelerometrom dokážu hodinky merať rýchlosť & tempo aj pri behu vo vnútri, na bežeckom páse. Forerunner® 230 je vybavený farebným displejom s ovládaním cez funkčné tlačidlá. Forerunner® 230 a o.i. monitoruje a analyzuje všetky dostupné dáta (rýchlosť/tempo, pulz a pod.) a tiež dokáže fungovať aj ako tréner s cieľom napomáhať pri dosahovaní stanovených výkonnostných cieľov. Na rozdiel od modelov zo série Forerunner® 220 poskytuje nová generácia širšie možnosti použitia po pripojení externých snímačov cez ANT+rozhranie. Integrovaný Bluetooth umožňuje po pripojení s kompatibilným smartfónom využívať smart-funkcionalitu.

Používateľské rozhranie

Intuitívne tlačidlá umiestnené okolo veľkého, jasného farebného displeja poskytujú ideálny prehľad o nameraných dátach bez jeho zbytočného zakrývania pri ovládaní hodiniek. Samozrejmosťou je voliteľné ovládacie menu v slovenčine. Veľkou novinkou je celkom nové používateľské rozhranie, ktoré okrem iného počíta s možným rozšíreniami funkcií, zobrazením hodiniek a rôznych widgetov, ktoré umožnia vytvoriť originálne hodinky. Všetko bude dostupné vďaka novej službe > > > Connect IQ™ store. Počas bežného dňa bude počítať vaše kroky i sledovať spánok - monitor dennej aktivity.


Hodiny s GPS Športové hodinky s GPS môžete používať ako bežné hodinky (čas, dátum, budík, stopky). Pri behu vám stlačením jedného tlačidla ukážu informácie o tempe behu, rýchlosti, vzdialenosti a spálených kalóriách a nepotrebujete žiadne snímače a doplnky.
ANT+ ANT+ bezdrôtové rozhranie umožňuje pripojenie voliteľných externých snímačov, ktoré doplňajú a rozširujú funkcionalitu hodiniek (nie sú v balení). Pre meranie pulzu môžete použiť Váš starší pulzomer Garmin alebo si zakúpiť z ponuky na odkaze > > > > > . Váš indoor tréning získa nový rozmer po pripojení bezdrôtového snímača FootPod, ktorý meria aktuálnu rýchlosť, vzdialenosť, tempo behu, frekvenciu a počet krokov. Hodinky využijete aj pre cyklistiku po pripojení ANT+ snímača rýchlosti & kadencie. Tiež podporuje pripojenie externého snímača teploty tempe™.
Dobíjateľná batéria Napájanie je zabezpečené nabíjateľnou lítium - iónovou batériou s výdržou až do 5 týždňov v režime hodiniek. A až 11 hodín v režime s GPS.
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, používateľská príručka v slovenskom jazyku.
Prepojenie s PC Komplexnú analýzu a editáciu tréningových dát, prípravu tréningových plánov umožňuje jednoduché a funkčné prepojenie hodiniek s počítačom prostredníctvom USB. Pre vyhodnocovanie aktivít, rozšírenú analýzu a plánovanie aktivít ponúka výrobca on-line aplikáciu Garmin Connect.Dátový výstup je možné použiť aj v rôznych iných špecializovaných aplikáciach pre vyhodnocovanie tréningových dát.
Vodotesnosť 50 m Hodinku sú vodotesné a nemusíte sa obávať napríklad behu v daždi. S hodinkami sa tiež možete sprchovať prípadne odolajú celkovému ponoreniu a tlaku vody v hĺbke 50m*.
ANT+ kompatibilita Bezdrôtové rozhranie pre pripojenie kompatibilného pulzomera (nie je v balení). Pulzomer (hrudný) pás je dostupný ako voliteľné príslušenstvo na uvedenom odkaze > > > > > >
Zóny pulzu Každý má pri tréningu iný cieľ, či už je to chudnutie, zlepšenie kondície, prevencia srdcovocievnych ochorení... Pre každý cieľ je nevyhnutné sledovať pulz, aby bol tréning čo najefektívnejší. Hodinky vás upozornia zvukovým signálom na vysoký alebo naopak nízky pulz.
Intervaly - beh Najúčinnejšou formou tréningu pre zlepšenie kondície, tempa a zvýšenie VO2 max je jednoznačne intervalový tréning. Aj túto pokročilú tréningovú funkciu môžete využiť na spestrenie a zlepšenie efektivity vášho tréningu. Je len na vás, aké intervaly si zvolíte. Hodinky všetky údaje zaznamenajú pre každý interval samostatne, takže po tréningu stačí aktivitu len uložiť a analyzovať.
Rozšírené tréningy Vytvorte si tréningový plán pre jednoduchý, intervalový alebo rozšírený tréning. Hodinky Vás budú sprevádzať okruh za okruhom...
Bluetooth konektivita Novinkou vo funkcionalite športových hodiniek je možnosť prepojenia hodiniek s kompatibilným smartfónom cez integrovaný Bluetooth Smart. Následne môžete využiť funkciu Live tracking a tiež on-line prístup k účtu na connect.garmin.com pre nahrávanie aktivít a prípadne sťahovanie tréningových plánov, kdekoľvek v teréne (bez PC). O všetko sa postará bezplatná aplikácia Garmin Connect™ Mobile dostupná na stiahnutie > > > > > >.
Gyroskopický akcelerometer Integrovaný (gyroskopický) akcelerometer v hodinkách zabepečí analýzu a záznam behu aj pri vypnutom GPS v krytých priestoroch (napr. haly)
Race predictor Na základe aktívneho používania dokáže Forerunner 230 odhadnúť vaše výsledky behu na určité vzdialenosti (čas, tempo, rýchlosť).
Recovery advisor Váš Forerunner® s pripojeným pulzomerom môžete tiež použiť na výpočet a zobrazenie odhadovaného času úplného zotavenia, pred ďalším tréningom. Funkcia "poradca pre zotavenie" zobrazí odhadovaný čas potrebné pre zotavanie ihneď po ukončení aktivity. Technológia Recovery advisor je poskytovaná a podporovaná spoločnosťou Firstbeat Technologies Ltd. Dostupné po pripojení kompatibilného pulzomera > > HRM Premium < < .
Vibračné a zvukové upozornenia Hodinky podporujú komplexné nastavenie upozornení (alarmov) pri tréningu alebo na čas (budík). Môžete zvoliť zvukové alebo vibračné upozornenia.
VO2 max. odhad Forerunner 230® môžete o.i. použiť aj na výpočet odhadovanej hodnoty VO2 max. VO2 max. je jeden s najlepších ukazovateľov aeróbnej vytrvalosti - maximálne využitie kyslíku. VO2 Max uvádza objem spotrebovaného kyslíku v mililitroch na kilogram telesnej hmotnosti za minútu. Všeobecne: čím vyššie číslo, tým viac kyslíka sa dostáva do svalov a výsledkom je rýchlejší a dlhší beh alebo iná aktivita. Funkcia pre odhad VO2 max. je poskytnutá a podporporová spoločnosťou Firstbeat® Technologies Ltd. Dostupné po pripojení kompatibilného pulzomera > > HRM Premium < < .
Vivofit - Pohybový indikátor Buďte aktívni! Ak práve netrénujete, Forerunner 230® sleduje vašu dennú aktivitu a po hodine sedenia vám rozkáže, aby ste sa začali hýbať! Stačí pár minút chôdze a upozornenie sa stratí.
Vívofit - Kroky Forerunner 230® tiež zaznemanáva každý váš krok počas bežného dňa. Na displeji sa zobrajue aktuálny počet krokov, koľko krokov ešte zostáva na splnenie vášho denného cieľa. Spálené kalórie.
vívosmart - Virb start/stop Ovládajte svoju kameru Virb™ Elite cez svoj Forerunner 230®. Jedným dotykom spustíte alebo zastavíte nahrávanie vašich zážitkov.
vívosmart - smart oznámenia Okrem sledovania vášho aktívneho životného štýlu vás po pripojení ku kompatibilnému smartfónu Forerunner 230 diskrétne upozorní na prichádzajúce hovory, sms, e-maily, zobrazí chatové hlavičky, výstup z kalendára a ďalšie dáta v závislosti od naištalovanej aplikácie.
vívosmart - ovládanie hudby Počúvajte hudbu zo svojho smartfónu a ovládajte prehrávanie cez Forerunner® 235.

Stránky o produkte:

http://forerunner.garmin.sk



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Rozmery a vlastnosti:  --------------------------------------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  16,1 x 8,6 x 5,1 cm
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  4,6 x 4,6 x 1,3 cm
Displej - veľkosť, ŠxV:  31,1mm uhlopriečka
Displej - rozlíšenie, ŠxV:  215 x 180 bodov
Displej - typ:  Farebný
Hmotnosť zariadenia:  41 g
Akumulátor - typ:  nabíjateľná lithium - ion
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  16 hodín (GPS zapnuté) - tréning
Pohotovostná doba:  približne 5 týždňov (bez GPS)
Odolnosť voči vode:  5 ATM*
Teplotný rozsah (- + °C):  od -20°C do + 60°C
GPS prijímač:  GPS + GLONASS
Vysoko-citlivý prijímač:  Áno
História okruhov:  200 hodín záznamu
product_web:  0, 22767, 9077, 6392, 6775, 29299, 31267, 31093, 27749, 314, 14485, 21642, 27589, 24130, 32653
Cesty:  0
Funkcie a výbava:  -------------------------------------------------------------
Track log
Track log / záznam a správa trás:  Áno
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.):  Áno
Snímač srdcovej frekvencie:  Áno, voliteľný
Snímač rýchlosti/kadencie:  Áno, voliteľný
Krokomer - Foot Pod::  Áno, voliteľný
Automatická synchronizácia s PC:  Áno
HRM-Run™ pulzomer s akcelerometrom:  Nie
Garmin Connect™ kompatibilita:  Áno
Virtual Partner® (fiktívny súper)::  Áno
Okruhy (auto/manual záznam okruhov):  Áno
Auto Pause® (zast. tréning podla rýchl.):  Áno
Auto Lap® (začne okruh po urč. vzial.):  Áno
Auto Scroll (zobrazovanie stránok):  Áno
Multi-sport (zmena šport. módu):  Nie
Pokročilé tréningy -tvorba vl. tréningov:  Áno
Jednoduché tréningy (čas,vzdial., kalóri:  Áno
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity:  Áno
Alarm výkonnostný (pri dosiahnutí cieľa:  Nie
Intervalový tréning:  Áno
Úprava vzhľadu obrazoviek:  Áno
Bluetooth®:  Áno
Barometrický výškomer:  Nie
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík):  Áno
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):  Áno
Zvukové alarmy/vibrácia:  Áno/Áno


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
Príručka používateľa:  FR230_235_LOCK.PDF

 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu




 
 
 

 

Kde nakúpiť

 
 
 
















 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz