Edge 130 Plus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-02385-01
EAN 753759256142
Dostupnosť
skladom
 
Dostupnosť po pobočkách
skladom 

HLS

 
 
Vaša cena bez DPH 166.66 EUR  
DPH 20%
Vaša cena s DPH 199.99 EUR  
Garancia ceny Našli ste inde na internete nižšiu cenu? Informujte nás!
Záruka 24 Mesiace
Objednať
Hodnotenie produktu
Hodnotené 762x        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cyklopočítač s GPS a on-line službami
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
- EDGE 130
- držiak na bicykel (štandard) 1x >>>
- USB kábel
- Príručka používateľa v slovenčine

 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Vysunutý držiak na bicykel (MTB)

 
 
 

Držiak na bicykel pre Edge

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Montážna sada na bicykel

 

8.25  EUR   bez DPH

 

9.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač kadencie 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač rýchlosti 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

NEO 2T - smart elektromagnetický cyklotrenažér s priamym náhonom

 

1 083.25  EUR   bez DPH

 

1 299.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo cyklopočítače Edge

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Rally RK 100

 
 
 

Zjednodušený merač výkonu (W) v pedáloch

 

499.99  EUR   bez DPH

 

599.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Rally RS 100

 
 
 

Zjednodušený merač výkonu (W) v pedáloch

 

499.99  EUR   bez DPH

 

599.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Rally XC 100

 
 
 

Zjednodušený merač výkonu (W) v pedáloch

 

541.66  EUR   bez DPH

 

649.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Diaľkové ovládanie Edge Remote

 
 
 

Príslušenstvo Edge séria

 

41.66  EUR   bez DPH

 

49.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Vysunutý držiak na bicykel AERO

 
 
 

Držiak na bicykel

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Držiak na bicykel

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Varia cyklo-radar s kamerou RCT715

 
 
 

Varia™ RCT 715 - cyklo-radar s kamerou a spätným svetlom

 

333.25  EUR   bez DPH

 

399.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo cyklopočítače Edge

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo ku kompatibilných hodinkám Garmin

 

108.25  EUR   bez DPH

 

129.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Varia cyklo-radar eRTL615

 
 
 

Varia™ cyklo-radar eRTL615 so spätným svetlom pre eBike

 

249.99  EUR   bez DPH

 

299.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

41.66  EUR   bez DPH

 

49.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

HRM-Fit pulzomer pre ženy

 
 
 

Príslušenstvo

 

133.25  EUR   bez DPH

 

159.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Obľúbená sériia kompaktných cyklopočítačov je teraz doplnená o nový model Edge 130 Plus. Okrem štandardnej výbavy pre základnú navigáciu s podporou funkcií pre cyklistickú bezpečnosť, ponúka Edge 130 Plus mnoho zaujímavých rozšírení funkčnosti pre cestnú aj MTB cyklistiku. Jednoduchý na ovládanie a bez ďalšieho príslušenstva poskytuje údaje o čase, rýchlosti, vzdialenosti, nadmorskej výške, dosiahnutom prevýšení, ktoré sú doplnené o vyplývajúce priemerné hodnoty na okruhy (LAP) alebo celú aktivitu.

Vďaka základnej navigácií sa vždy dostanete späť na štart alebo sa môžete nechať navigovať k vytýčenému bodu / na nahratej trase, ktorú do cyklopočítača odošlete z pripojeného smartfónu. Edge 130 Plus je základným štandardom výbavy bicykla pre jazdu a tréning počas celého roka na cestnom i horskom bicykli s podporou > STRAVA live segments <


Displej Čierno-biely LCD displej s nízkou spotrebou energie a vysokým rozlíšením 303 x 230 bodov, jasne čitateľný za akýchkoľvek svetelných podmienok.
Vodotesnosť IPX7 Jazda v každom počasí...Cyklopočítač Edge® 130 Plus je odolný voči dažďu, snehu, potu a pod.
ANT+ Zariadenie je kompatibilné s voliteľnými externými snímačmi HR PREMIUM (nie sú súčasťou balenia), Snímač rýchlosti & kadencie (nie sú súčasťou balenia) a Vector™ (nie sú súčasťou balenia). Edge® 130 umožňuje tiež použitie praktického diaľkového ovládania Edge Remote(nie je súčasťou balania), ktorý sa pripojí tiež vďaka ANT+.
Plánovač trasy new Podpora Strava Live Segments pre obľúbené virtuálne preteky na segmentoch z aplikácie Strava v reálnom čase. Podmienkou použitia funkcie je existujúci prémiový účet Strava s prepojením na účet Connect Garmin.
Varia kompatibilny Edge® 130 Plus je možné rozšíriť aj o ďalšie ANT+ doplnkové príslušenstvo zo série > Varia™ < . Systém Varia™ prispieva k aktívnej bezpečnosti pri jazde na bicykli.
CLIMPRO NOVINKA: Špeciálna funkcia CLIMBPRO - poskytuje používateľovi rozšírené informácie o aktuálnom, priebežnom i celkovom prevýšení, sklone terénu, zostávajúcej vzdialenosti a k vrcholu (na úsekoch / do ciela) , nadmorskej výške a pod. v reálnom čase na dráhe reps. na nahratej trase.
Advanced Running Dynamics NOVINKA: Prepracované vyhotovenie Edge 130 Plus ponúka tiež podporu relevantných metrík pre MTB. Edge 130 Plus pri jazde v teréne zaznamenáva celkový počet skokov, vzdialenosť skokov a tiež súvisiaci čas HANGTIME. GRIT metrika zmeria náročnosť každej jazdy, FLOW metrika sa postará o sledovanie plynulosti zjazdu a následne jazdu ohodnotí bodovým skóre, ktoré sa môžete pokúsiť vylepšiť pri ďalšej jazde.
Dobíjateľná batéria Napájanie je zabezpečené nabíjateľnou lítium - iónovou batériou s výdržou až do 12 hodín.
citlivé GPS Integrovaný príjimač s podporou simultánneho príjmu signálu zo systémov GPS+GLONASS alebo Galileo (s možnosťou nastavenia). Vďaka tomu budete mať vždy spoľahlivé a presné informácie o vzdialenosti a tempe aj v náročnejších podmienkach (v lese, údoliach, pri budovách a pod.).
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, užívateľská príručka v slovenskom jazyku.
Prepojenie s PC navigácia Zariadenie ľahko pripojíte k svojmu PC/Mac cez USB kábel a môžete prehliadať, analyzovať, editovať a zdieľať svoje dáta cez bezplatnú aplikáciu Garmin Connect.
Virtual Partner Virtual Partner® je funkcia, ktorá vám pomáha pri dodržiavaní a plnení vytýčených cieľov (stanovené tempo, vzdialenosť, rýchlosť a iné). V rámci funkčnej výbavy Edge 130 Plus je Virtual Partner dostupný iba v rámci spustenej (prejdenej) dráhy.
Bluetooth konektivita Séria Edge® 130 ponúka tiež funkcie založené na komunikácií s kompatibilným smartfónom (iOS, Android) cez Bluetooth. Po spárovaní s kompatibilným smartfónom, ktorý používa bezplatnú aplikáciu Garmin Connect™ Mobile pre zariadenia Android a tiez Apple zariadenia > > > > > >. Vďaka tejto funkcii je možné využívať live tracking, nahrávanie aktivity hneď po jej skončení, a tiež widget s info o počasí na trase.
Bluetooth konektivita NOVINKA: Prepracovaný Live Track je užitočná funkcia, ktorá umožňuje zdieľanie vašej pozície v reálnom čase na rôznych zariadeniach. Jednoducho pred jazdou pripojte Edge 130 k smartfónu a vybratým osobám alebo na sociálnej siete odošlete pozvánku na sledovanie vašej aktivity.
Altimeter Barometrický výškomer zabezpečí zobrazenie údaj na dispelji presnejšie ako kedykoľvek predtým. Môžete si zobraziť celkové stúpanie, klesanie, výšku alebo prevýšenie.
Recovery advisor Funkcia "poradca pre zotavenie" zobrazí odhadovaný čas potrebné pre zotavanie ihneď po ukončení aktivity. Technológia Recovery advisor je poskytovaná a podporovaná spoločnosťou Firstbeat Technologies Ltd. Dostupné po pripojení kompatibilného pulzomera > pulzomer (HRM) - PREMIUM < .
VO2 max. odhad Edge® 130 Plus môžete o.i. použiť aj na výpočet odhadovanej hodnoty VO2 max pri cyklistike. VO2 max. je jeden s najlepších ukazovateľov aeróbnej vytrvalosti - maximálne využitie kyslíku. VO2 Max uvádza objem spotrebovaného kyslíku v mililitroch na kilogram telesnej hmotnosti za minútu. Všeobecne: čím vyššie číslo, tým viac kyslíka sa dostáva do svalov a výsledkom je rýchlejšia a dlhšia jazda alebo iná aktivita. Funkcia pre odhad VO2 max. je poskytnutá a podporporová spoločnosťou Firstbeat® Technologies Ltd a poddmienkou pre dostupnosť výpočtu je pripojený wattmeter >Vector< .
Accident detection NOVINKA: Edge 130 Plus je vybavený funkciou DETEKCIA NEHODY (incident detection), ktorá sa aktivuje napr. pri páde z bicykla. Po pripojení kompatibilného smartfónu, umožňuje Edge nastavenie a aktiváciu funkcie prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Keď integrovaný akcelerometer detekuje pád z bicykla, tak aplikácia automaticky odošle SMS so súradnicou na vopred zadefinované (núdzové) mobilné číslo.Dostupné služby "asistenta" po pripojení kompatibilného smartfónu je možné nastaviť a aktivovať prostredníctvom mobilnej aplikácie Connect Garmin. Následné budete schopný jednoducho a okamžite zdielať informácie o vašej aktuálej polohe v prípade potreby na vopred zadefinované (núdzové) mobilné číslo.
vívosmart - smart oznámenia Po pripojení Edge® 130 Plus cez Bluetooth k smartfónu získate možnosť zobrazovať diskrétne upozornenia na prichádzajúce hovory a sms - smartnotifikácie. Smartfón môže byť odložený v ruksaku a vy budete vždy mať prehlľad o prichádzajúcich hovoroch a inej komunikácii. Vďaka on-line pripojeniu preberá a zobrazuje aktuálne informácie o počasí s predpoveďou na dané miesto spolu s ďalšími funkciami pre vzdialené sledovanie a asistenčné služby.
vívoactive - connect IQ Prispôsobujte a dopl´ňajte funkcionalitu a aplikácie vášho zariadenia podľa potrieb. Vďaka dostupným rozšíreniam cez nové rozhranie Garmin Connect IQ™ . Pridávajte si dátové polia, aplikácie, widgety a pod. podľa vlastných predstáv a potrieb.

Stránky o produkte:

https://cyklo.garmin.sk



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Rozmery a vlastnosti:  ------------------------------------------------------------
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  4.1 x 6.3 x 1.6 cm
Displej - veľkosť, ŠxV:  2.7 x 3.6 cm
Displej - rozlíšenie, ŠxV:  303 x 230 pix.
Displej - uhlopriečka, "; cm:  4.5 cm
Displej - typ:  monochromatický MIP
Dotyková obrazovka:  Nie
Hmotnosť balenia:  162 g
Hmotnosť zariadenia:  33 g
Akumulátor - typ:  nabíjateľná lithium - ion
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  až do 12 hodín
Odolnosť voči vode:  Áno IPX 7
Teplotný rozsah (- + °C):  od -20°C do +55°C
Plávanie na hladine:  Nie
GPS prijímač:  GPS + GLONASS + Galileo
Vysoko-citlivý prijímač:  Áno
Prenosný:  Áno
Mapy a pamäť:  ------------------------------------------------------------
Basemapa:  Nie
Predinštalované mapy:  N/A
Vstavaná pamäť:  N/A
Používanie pam. kariet:  Nie
Waypointy/obľúbené/pozície:  100
História okruhov:  100 hodín záznamu aktivity
product_web:  0, 35477, 40043, 5925, 42588, 41126, 57590, 41257
Cesty:  15
Funkcie a výbava:  ------------------------------------------------------------
Track log
Track log / záznam a správa trás:  Áno
Záznam trás/ciest:  Áno
Správa trás/ciest:  Nie
TracBack (cesta späť):  Áno
LiveTrack (zdielanie jazdy):  Áno
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.):  Áno
Snímač srdcovej frekvencie:  Áno, voliteľný
Snímač rýchlosti/kadencie:  Áno, voliteľný
Automatická synchronizácia s PC:  Áno
Garmin Connect™ kompatibilita:  Áno
Virtual Partner® (fiktívny súper)::  Áno
Okruhy (auto/manual záznam okruhov):  Áno
Auto Pause® (zast. tréning podla rýchl.):  Áno
Auto Lap® (začne okruh po urč. vzial.):  Áno
Auto Scroll (zobrazovanie stránok):  Nie
Multi-sport (zmena šport. módu):  Nie
Pokročilé tréningy -tvorba vl. tréningov:  Nie
Jednoduché tréningy (čas,vzdial., kalóri:  Áno
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity:  Nie
Alarm na čas/vzdialenosť:  Áno (pri dosiahnutí cieľa)
Alarm výkonnostný (pri dosiahnutí cieľa:  Nie
Intervalový tréning:  Áno
Úprava vzhľadu obrazoviek:  Áno
Bluetooth®:  Áno
Wi-Fi®:  Nie
Qwerty alebo ABC klávesnica:  Nie
Barometrický výškomer:  Áno
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík):  Nie
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):  Áno
Zvukové alarmy/vibrácia:  Áno / Nie
Aplikácie:  Garmin Connect Mobile
Iné (parametre, príslušenstvo, doplnky):  Teplomer
Podpora externého napájania (eBike/Garmin PowerPack):  Nie


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
Banner:  banner_1.jpg
Príručka používateľa:  Edge130Plus_LOCK_sk_manual.PDF

 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu



 
 
 

 

Poslať info

 
 
 
 

Našli ste inde na internete nižšiu cenu?

 
 
 
 
Váš e-mail:
Cena bez DPH:
Cena s DPH:
WWW:
Komentár:
Mám o produkt záujem:  
Odpíšte kód z obrázka:  Ďalší obrázok...
 

 
 
 
 
 
 

Odoslať informáciu o produktu známemu

 
 
 
Váš e-mail:
Odoslať na e-mail:
Komentár:
Odpíšte kód z obrázka:  Ďalší obrázok...
 

 
 
 
 
 
 

Otázka k tomuto produktu

 
 
 
Váš e-mail
Dotaz
Odpíšte kód z obrázka:  Ďalší obrázok...
 

 
 
 
 
 
 

Našli ste chybu?

 
 
 
Popis vady
Váš e-mail
Odpíšte kód z obrázka:  Ďalší obrázok...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kde nakúpiť

 
 
 









 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz