Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Mgr. Peter Židuliak
ziduliak@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

GPSmap 66st EUROPE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-01918-13
EAN 753759188252
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Profesionálny ručný GPS navigátor s Topo mapou Slovenska + EU
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
- GPSmap 66st (s predinštalovanou mapou Topo Europe + freemap SK Topo)
- microUSB kábel
- BirdsEye voucher
- karabínka s klipom
- manuál v slovenčine


 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Držiak na bicykel

 
 
 

Príslušenstvo

 

10.75  EUR   bez DPH

 

12.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Držiak námorný - univerzál

 
 
 

Držiak námorný - univerzál

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

NiMH batériový kit

 
 
 

Originálne príslušenstvo.

 

25.00  EUR   bez DPH

 

30.00 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Voliteľné príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo - teplotný snímač

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Puzdro ochranné

 
 
 

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo turistické GPS

 

19.16  EUR   bez DPH

 

22.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo inReach+

 

8.25  EUR   bez DPH

 

9.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Klip na opasok

 
 
 

Príslušenstvo

 

8.25  EUR   bez DPH

 

9.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Klip na opasok (otočný)

 
 
 

Otočný klip na opasok.

 

8.25  EUR   bez DPH

 

9.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo turistické GPS

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Pútko na krk pre outdoor GPS

 
 
 

Príslušenstvo

 

12.49  EUR   bez DPH

 

14.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Námorná mapa - Bluechart g3 (micro SD / SD)

 

141.66  EUR   bez DPH

 

169.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Cyklistická mapa Európy pre Garmin GPS

 

41.58  EUR   bez DPH

 

49.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo inReach Mini

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Prenosné puzdro UNI

 
 
 

Prenosné púzdro - UNI.

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Sada príslušenstva pre turistické GPS

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

HRM-Dual™ pulzomer

 
 
 

HRM-Dual™ pulzomer

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Topografická mapa TransAlpine pre Garmin GPS

 

124.92  EUR   bez DPH

 

149.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač kadencie 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač rýchlosti 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Karabínka pre outdoor GPS

 
 
 

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Topografická mapa Nemecka pre Garmin GPS

 

108.25  EUR   bez DPH

 

129.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Topografická PRO mapa Španielska pre Garmin GPS

 

66.58  EUR   bez DPH

 

79.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Topografická PRO mapa Fínska pre Garmin GPS

 

83.25  EUR   bez DPH

 

99.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Topografická mapa Švajčiarska pre Garmin GPS

 

96.66  EUR   bez DPH

 

115.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Univerzálny ručný GPS navigátor určený pre široké spektrum aktivít s praktickou výbavou aj pre profesionálov. GPSmap 66st je nový model z legendárnej série GPSmap 6x, a okrem iného ponúka veľa vylepšení a nových funkcií. GPSmap 66st je vďaka svojej výbave a vlastnostiam určený pre všetkých vyznávačov outdoorových aktivít. Prakticky poslúži pri turistike, cykloturistike, geocachingu alebo iných outdoorových aktivitách s podporou voliteľných máp z edícií Topo, CityNavigator, Bluechart g2 a BirdsEye. Podľa voliteľných máp použijete GPSmap 66st napríklad aj pri navigácii na cestách (CityNavigator), na mori (Bluechart g2) alebo jednoducho pre navigáciu prevezmite satelitné snímky (BirdsEye) a nechajte sa navigovať k cieľu. Dostupné možnosti voliteľného príslušenstva umožňujú spoľahlivú montáž do vozidiel alebo priamo na riadidlá (moto/ATV), palubu lode a iné.
 

Mimoriadne odolná konštrukcia a ďalšie parametre spĺňajú armádne štandardy MIL-STD-810G . Taktickú výbavu ďalej dopĺňa výkonné integrované LED svetidlo s nastaviteľnou intenzitou vrátane svetelnej SOS signalizácie.


Vodotesnosť IPX7 Aktivity v každom počasí, aj v extrémnych podmienkach. GPSmap 66st je vodotesné podľa štandardu IPX7 a bez problémov odolá dažďu, snehu, potu, krátkodobému namočeniu.
ANT+ Zariadenie je kompatibilné s voliteľnými externým ANT+ snímačom pulzu HR PREMIUM, snímačom rýchlosti, snímačom teploty vzduchu Tempe a tiež snímačom pre Geocaching Chirp. Snímače nie sú súčasťou balenia, ich výber je dostupný na záložke súvisiace produkty..
ANT+ ANT+ bezdrôtové rozhranie umožňuje GPSmap 66s využiť po pripojení k zariadeniam inReach Mini, využívať ako vzdialený displej pre zobrazenie notifikácií a ovládania s možnosťou spustenia SOS. Funkcie dostupné len po pripojení voliteľného zariadenia inReach Mini
Vymeniteľná batéria Napájanie je zabezpečené dvoma batériami typu AA (nie sú súčasťou balenia), ktoré môžte v prípade potreby jednoducho a rýchlo vymeniť. Alternatívne môžete zvoliť voliteľné príslušenstvo - nabíjacie batérie NiMH batériový zväzok NiMH batériový zväzok
citlivé GPS Vďaka vysokocitlivému GPS/GLONASS prijímaču, teraz s podporou systému GALILEO budete mať vždy spoľahlivé informácie o vzdialenosti, tempe/rýchlosti, čase, výške a ďalších hodnotách aj v náročnejších podmienkach (v horách, pri stromoch, budovách ...).
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine, užívateľská príručka v slovenskom jazyku.
Prepojenie s PC navigácia Zariadenie ľahko pripojíte k svojmu PC/Mac cez USB kábel. Pre všetkých používateľov sú dostupné zaujímavé a užitočné služby prostredníctvom bezplatnej internetovej aplikácie. Garmin Connect™ poskytuje o.i. nástroje pre správu prejdených trás, vyhodnocovanie, archiváciu a zdieľanie. Vďaka podporovanej funkcii fotonavigácia vás zariadenie dokáže navigovať aj podľa získaných obrázkov z Garmin Connect™. Pre používateľov turistických GPS je tiež určená bezplatná aplikácia >>>BASECAMP<<< , kde si môžete jednoducho plánovať cesty (výlety), analyzovať a spravovať zaznamenané trasy a body, prípadne spravovať body záujmu POI a mnoho iného. Séria GPSmap62 je tiež kompatibilná s voľným softvérom Custom Maps, ktorý transformuje papierové a elektronické mapy do formátu, ktorý si môžete nahrať do vášho navigátora.
3D kompas GPSmap 66st je vybavený elektronickým 3D kompasom, čo z neho robí spoľahlivého spoločníka aj v neznámom teréne. Už nie je potrebné držať kompas vodorovne, aby ukazoval správny smer. Jednoduché a presné ovládanie je zabezpečené cez niekoľko funkčných tlačidiel. Spoľahlivo ho tak dokážete ovládať aj za extrémnych podmienok.
Pamäť - SD karta GPSmap 66st je vybavený internou pamäťou o veľkosti 16 GB s možnosťou rozšírenia prostredníctvom dostupného slotu micro SD karty. Dostupnú pamäť môžete využiť na nahrávanie ľubovoľných máp z edícií Topo, City Navigator, BlueChart g2, BirdsEye a pod. Podporovaná veľkosť microSD karty je 32 GB SDHC.
Bluetooth konektivita Prepojenie zariadenia s kompatibilným smartfónom je vylepšené a okrem základnej funkcionality (smartnotifikácie) ponúka funkcie pre "živé" sledovanie - LiveTrack & GroupTrack s automatickým uploadom po ukončení aktivity (záznamu) priamo do účtu na connect.garmin.com. O všetko sa postará bezplatná aplikácia Garmin Connect™ Mobile dostupná na stiahnutie > > > > > >.
Altimeter Barometrický výškomer zabezpečí zobrazenie údaj na dispelji presnejšie ako kedykoľvek predtým.Vstavaný barometrický výškomer zabezpečuje presné meranie nadmorskej výšky v závislosti od zmeny tlaku vzduchu. Alternatívne poslúži aj na krátkodobú predpoveď počasia, čo oceníte najmä v horách. Novinkou je automatická kalibrácia ABC snímačov (barometer + kompas).
Mapová navigácia Súčasťou balenia je neobmedzený prístup k mapám zo satelitných snímkov vo vysokom rozlíšení BirdsEye > > > . V kombinácií s bezplatným nástrojom BaseCamp™ dokážete jednoducho prenášať a používať satelitné snímky vo vašom GPS ako podkladovú mapu. Získate tak reálny náhľad na terén vo vašom okolí, vďaka satelitným snímkam vo vysokom rozlíšení.
Mapová navigácia GPSmap 66st EUROPE je dodávaný s predinštalovanou turistickou mapou Európy - TopoActive Europe . TopoActive Europe je digitálna (vektorová) mapa Európy s pokrytím 47 štátov a vychádza zo zdrojov v mierke 1:100 000, obsahuje dáta digitálneho modelu terénu (DMT). Pokrytie zahŕňa o.i. cestnú sieť s uličnou podrobnosťou s podporou pre automatický výpočet optimálnej trasy (autorouting), na cestách aj chodníkoch. Skvele poslúži na základnú aj dôkladnejšiu orientáciu v mestách, ale i v teréne prevažne vo všetkých štátoch Európy. * úroveň pokrytia jednotlivých krajín sa môže líšiť.
Wi-Fi - PW WI-FI konektivita pre pripojenie zariadenia k domácej sieti Wi-Fi a následné bezdrôtové odosielanie dát na Garmin Connect. Wi-Fi rozhranie je ďalej možné prakticky využiť pre priame na sťahovanie a použitie Birdseye máp (satelitné snímky), EPO súborov, skrýš pre Geocaching, aktuálneho firmware a tiež dát o počasí. Nakonfigurované Wi-Fi uľahčuje a rozširuje možnosti použitia zariadení zo série GPSmap 66.
vívoactive - connect IQ Prispôsobujte a dopl´ňajte funkcionalitu a aplikácie vášho zariadenia podľa potrieb. Vďaka aplikáciám a widgetom cez nové rozhranie Garmin Connect IQ™ . Pridávajte si dátové polia, aplikácie, widgety a pod. podľa vlastných predstáv a potrieb.
Garmin Explore App Garmin Explore™ App nová bezplatná (mobilná) aplikácia, ktorá dopĺňa praktické funkcie a využiteľnosť kompatibilných zariadení. Garmin Explore umožňuje plánovať trasy a následne ich odoslať do zariadenia so zobrazením prejdených trás na mapách, ktoré je možné stiahnuť a využívať aj off-line (bez pripojenia k internetu). Vytvorené trasy a body je možné jednoducho zdielať aj ďalšími používateľmi. Ďalšie funkcie dostupné on-line (s pripojením k internetu) poskytujú používateľovi prístup k voliteľným mapám (na stiahnutie) podľa potreby.
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti: poskytovateľ mapových podkladov (Freemap Slovakia) nezodpovedá za žiadne ujmy na zdraví, smrť následkom úrazu, stratu orientácie, alebo finančné straty spôsobené použitím mapových podkladov, ani nepresnosťou, prípadne chybou v poskytovaných mapových podkladoch.

Stránky o produkte:

https://gpsmap.garmin.sk



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Akumulátor - výdrž:  Až do 16 hodín (typické použitie s GPS)
Rozmery a vlastnosti:  ------------------------------------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  13,7 x 17,6 x 5,3 cm
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  6,2 x 16,3 x 3,5 cm
Displej - veľkosť, ŠxV:  3,8 x 6,3 cm
Displej - rozlíšenie, ŠxV:  240 x 400 bodov
Displej - uhlopriečka, "; cm:  3" / 7,6 cm
Displej - typ:  TFT (farebný) - transflective color
Dotyková obrazovka:  Nie
Fotoaparát:  Nie
Fotografie:  Nie
Hmotnosť balenia:  388,4 g
Hmotnosť zariadenia:  230 g (s batériami)
Akumulátor - typ:  2 x AA (nie sú v balení)
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  Až do 170 hodín (režim Expedition)
Odolnosť voči vode:  Áno (IPX7)
Teplotný rozsah (- + °C):  od - 15°C do + 70 °C
Plávanie na hladine:  Nie
GPS prijímač:  GPS + GLONASS + GALILEO
Anténa:  INT./EXT.
Vysoko-citlivý prijímač:  Áno
Podpora externej antény:  Áno
Mapy a pamäť:  -----------------------------------------------------------
Basemapa:  Áno
Predinštalované mapy:  TOPO EURO
Vstavaná pamäť:  16 GB
Používanie pam. kariet:  microSD / podpora SDHC max. 32GB
Waypointy/obľúbené/pozície:  10000
product_web:  0
Cesty:  250 (.gpx trás) / 300 (.fit aktivít)
Funkcie a výbava:  ------------------------------------------------------------
Track log
Track log / záznam a správa trás:  20.000 bodov/250 trás
Záznam trás/ciest:  Áno
Správa trás/ciest:  Áno
TracBack (cesta späť):  Áno
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.):  Áno
Snímač srdcovej frekvencie:  Áno, voliteľný
Snímač rýchlosti/kadencie:  Áno, voliteľný
Garmin Connect™ kompatibilita:  Áno
Meranie na mape (odmeranie vzdialenosti ľubovoľného miesta na mape):  Áno
Úprava vzhľadu obrazoviek:  Áno
Hlasová navigácia:  Nie
Možnosť doplniť body záujmu POI:  Áno
Wi-Fi®:  Áno
Multi-mód (jazda, túra, bicykel, loď):  Áno
Qwerty alebo ABC klávesnica:  Nie
Kompas (GPS):  Áno
Electronický kompas 3D:  Áno
Barometrický výškomer:  Áno
Automobil (užívateľský profil):  Áno
Fitness (užívateľský profil):  Áno
Geocaching (užívateľský profil):  Áno
Recreational (turistický užívateľský pro:  Áno
Marine (námorný užívateľský profil):  Áno
Outdoor GPS hry:  Áno
Hry a zábava:  Áno
Lov/ryby kalendár:  Áno
Slnko a Mesiac informácie:  Áno
Tabuľky príliv/odliv:  Áno
Výpočet plochy:  Áno
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):  Áno


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
banner:  banner1.jpg

 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu




 
 
 

 

Kde nakúpiť

 
 
 


 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz