Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Ing. Ľubomíra Kočner
kocnerova@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

Approach X40, White/Black

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-01513-01
EAN 753759153526
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Golfový smart náramok s GPS a pulzomerom na zápästí
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
-  Approach X40: veľkosť remienka (obvod zápästia) 13,6 - 19,2 cm,
-  Nabíjací/dátový klip,
-  Používateľská príručka

 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo vívosmart HR

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

9.99  EUR   bez DPH

 

11.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:


Ľahký, tenký smart golfový náramok s GPS vnesie štýl do vašej hry.

Approach X40 je golfový náramok s GPS, s predinštalovanými mapami viac ako 40 000 ihrísk po celom svete. Na zápästí máte prehľad o vzdialenostiach na začiatok, koniec a stred greenu, k prekážkam, zalomení a oblúkov. Pripojte k náramku snímač švihu TruSwing a tréning sa môže začať. S novou funkciou AutoShot game tracker nemusíte zaznamenávať svoje rany, náramok to spraví za vás.

Náramok má tiež funkciu monitora aktivity, takže počas dňa sleduje vaše kroky a vďaka Garmin Elevate pulzomeru na zápästí monitoruje váš pulz 24/7.

Approach X40

Hodiny s GPS Smart golfový náramok s GPS môžete používať aj ako bežné hodinky (čas, dátum, budík). Obvod zápästia max 19,2 cm.
Dobíjateľná batéria Napájanie je zabezpečené nabíjateľnou lítium - iónovou batériou s výdržou až 10 hodín v režime GPS a až do 5 dní v režime hodiniek a monitora aktivity.
citlivé GPS Vďaka vysokocitlivému GPS signálu máte spoľahlivé informácie o vzdialenosti a tempe aj v náročnejších podmienkach (pri stromoch, budovách ...).
Golf - Svet ihriská S Approachom sa nestratíte... X40 je vybavený predinštalovanou celosvetovou databázou viac ako 40 tisíc ihrísk vrátane Slovenska a Čiech s bezplatnou aktualizáciou existujúcich a nových ihrísk počas celej životnosti zariadenia cez Garmin Express.
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s používateľskou príručkou v slovenskom jazyku.
Golf - Typ hry Zaznamenajte svoje výsledky v hre na rany (bez HCP).
Golf - evidencia skóre Zlepšujte svoju hru... Evidencia skóre pre 1 hráča bez handicapu pre hru na rany a ukladanie histórie.
Trasový počítač X40 zaznamená skutočne prejdenú vzdialenosť počas hry a čas hry.
Golf - štatistika hry Sledujte si svoju podrobnú štatistiku hry - počet patov, dosiahnutých jamkovísk, udržanie sa na fairway, GIR.
Golf - Prehľad o vzdialenostiach S náramkom na ruke máte prehľad o vzdialenosti aktuálnej GPS polohy na začiatok, stred a koniec jamkoviska.
Vodotesnosť 50 m Hra v každom počasí..... S náramkom sa môžete sprchovať, môžete ich namočiť...
Bluetooth konektivita Funkcia Smart upozornenia prostredníctvom Bluetooth® prepojenia s vaším smartfónom vás diskrétne informuje o prichádzajúcich e-mailoch, správach a iných upozorneniach z vášho telefónu.
Golf - Autoshot Funkcia Autoshot automaticky odmeria vzdialenosť každej rany (okrem puttov) a automaticky zaznamená pozície rán pre spätnú analýzu na Garmin Connect. Je potrebné pripojenie k mobilnej aplikácii Garmin Connect.
Golf - Green View Stačí jediný dotyk displeja kedykoľvek počas hry a na náramku sa zobrazí náhľad na green s možnosťou zmeniť pozíciu jamky pre aktuálny deň.
Golf - TruSwing Zdokonaľte svoj švih vďaka snímaču na palicu TruSwing. Approach X40 je kompatibilný so snímačom.
Golf - Layup/Doglegs Distances Na jasnom a dobre čitateľnom displeji sú zreteľne vyznačené oblúkové vzdialenosti, zalomenia fairway a prekážky.
Vivofit - Spánok Approach X40 monitoruje kvalitu odpočinku. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile.
vívosmart HR - pulzomer Úplne nový typ pulzomera - Garmin Elevate pulzomer na zápästí - vám poskytne informácie o vašom priemernom pokojovom pulze v úderoch za minútu, ako aj aktuálny pulz. Vďaka informácii o pulze sú údaje o spálených kalóriách omnoho presnejšie.
Vivofit - Cieľ Podľa úrovne aktivity Approach X40 sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň.
Vivofit - Pohybový indikátor Buďte aktívni! K pohybu vás motivuje výzva na pohyb spolu so zavibrovaním po hodine bez pohybu. Každých 15 minút nečinnosti sa rozsvieti ďalší diel. Stačí sa pár minút poprechádzať a výzva sa stratí.
Vivofit - Bezdrôdová synch Komplexné informácie o vašom postupe, dosiahnutých cieľoch získate po bezdrôtovej synchronizácii s vaším profilom na Garmin Connect prostredníctvom Bluetooth Smart technológie.
Vívofit - Kroky Zaznemanáva každý váš krok. Na displeji vidíte aktuálny počet krokov, koľko krokov ešte zostáva prejsť na splnenie denného cieľa, kalórie, vzdialenosť.
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti v prípade sledovania aktivity
Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin sú nástroje určené na poskytovanie informácií na zachovanie aktívneho a zdravého životného štýlu. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin fungujú pomocou snímačov, ktoré sledujú váš pohyb. Údaje a informácie poskytované týmito zariadeniami sú určené na presné sledovanie vašej aktivity, nemusia však byť presné na 100% vrátane údajov o krokoch, spánku, vzdialenosti a kalóriách. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin nie sú medicínske prístroje a údaje nimi poskytované nie sú určené na medicínske účely ani diagnostiku, ošetrenie, liečbu alebo prevenciu akýchkoľvek zdravotných problémov. Spoločnosť Garmin odporúča poradiť sa so svojím lekárom pred tým, ako sa začnete venovať nejakej športovej činnosti.

Stránky o produkte:

http://explore.garmin.com/en-US/golf/



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Akumulátor - typ:  nabíjateľný lítiovo-iónový
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  širka: 2,11 cm, obvod zápästia: 13,6 - 19,2 cm
Displej - veľkosť, ŠxV:  2,5 x 1,1 cm
Displej - rozlíšenie, ŠxV:  160 x 68 pixelov
Displej - typ:  monochromatický, s vysokým rozlíšením
Hmotnosť zariadenia:  31 g
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  až do 10 hodín v režime GPS, do 5 dní v režime hodín a monitora aktivity
Odolnosť voči vode:  Áno (5 ATM)
GPS prijímač:  Áno
Vysoko-citlivý prijímač:  Áno
Predinštalované mapy:  Golfové ihriská - viac ako 40 000 ihrísk celého sveta
product_web:  0, 27548, 27124, 23005, 37124
Garmin Connect™ kompatibilita:  Áno
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík):  Áno
Prepojenie:  USB / Bluetooth Smart
Garmin Pay™:  Nie


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu





 
 
 

 

Kde nakúpiť

 
 
 






 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz